Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου του! “Ζήσαμε έντονα την εγκυμοσύνη”

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογείται στο 7 ΗΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα στιγμές από το πιο δημιουργικό όμορφο και συγκινητικό καλοκαίρι της ζωής του. Βλέπεις, ο αγαπημένος ηθοποιός πριν λίγες εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Λένα Δροσάκη έφερε στον κόσμο τον γιο τους! Ο ίδιος μιλάει για αυτό το θαύμα που έζησε με τη γυναίκα της ζωής του και την πατρότητα.

Σε μία τόσο πολύ δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα πέραν των εξαιρετικών επαγγελματικών νέων πριν από ένα μήνα έγινες πατέρας. Φαντάζομαι ότι είναι μαγικό αυτό το δώρο.

Βέβαια. Αλλάζεις πίστα και όπως λένε και οι παλιοί αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθε το μωρό μας κοντά μας. Το περιμέναμε. Ζήσαμε έντονα την εγκυμοσύνη. Ήταν μία συναρπαστική περιπέτεια και τώρα συνεχίζεται με το μωρό δίπλα μας να μεγαλώνει.

Η πιο συγκινητική στιγμή σας με το μωρό;

Κάθε τι που κάνει ένα μωρό νομίζεις ότι είναι μία κατάκτηση. Από το να ανοίξει τα ματάκια του ορθάνοιχτα μέχρι το οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος που φέρνουμε στη ζωή ανακαλύπτει τον κόσμο και εμείς μέσα από τα δικά του μάτια την ίδια τη ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό από μόνο του.

Στα γενέθλιά σου ανέβασες στο Instagram σου μία φωτογραφία σου με τη Λένα Δροσάκη και έγραψες “44 γράφει το κοντέρ και νιώθω πώς ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου” Τι ωραίο συναίσθημα να εξομολογείσαι δημόσια όσα νιώθεις για τον άνθρωπο σου.

Οι παλαιοί έλεγαν πώς τα γραπτά μένουν. Έτσι ένιωθα, νιώθω και είμαι πολύ χαρούμενος που ζω την κάθε μου στιγμή δίπλα της. Έχουμε το μωρό μας και προχωράμε μαζί στη ζωή με όλες τις δυσκολίες, τα κακά, περίεργα ή λυπητερά γεγονότα. Όταν είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν και να ανατραπούν. Προσωπικά είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος.

Κάνατε το γάμο σας με τη Λένα Δροσάκη κλειστών των θυρών στις αρχές του καλοκαιριού με μόλις 25 άτομα.

Έτσι προέκυψαν τα πράγματα. Πηγαίναμε πάντα βάσει συνθηκών. Οι συνθήκες μας οδήγησαν.

Read More

And More