Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το ξεχωριστό βίντεο – αφιέρωση στη Λένα Δροσάκη για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Λένα Δροσάκη και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσω ενός πολύ ξεχωριστού βίντεο που ετοίμασε για εκείνη και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει ενώσει φωτογραφίες από τις πιο ξεχωριστές στιγμές που έχουν ζήσει στα χρόνια της κοινής τους πορείας και το συνόδευσε με μερικές πολύ γλυκές και εξίσου τρυφερές ευχές.

«Έχεις γενέθλια σήμερα αγάπη μου και γιορτάζω μαζί με το #μπουρδουμακι την ομορφιά, την τρέλα, το φως, το ταλέντο και την αλήθεια σου! Να χαρίζεις απλόχερα αγάπη όπως μόνο εσύ ξέρεις και να πετύχεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι καρδιά μου! Χρόνια πολλά» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Να θυμίσουμε, πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2020 και ένα μόλις μήνα μετά, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis)

 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει αποδείξει πως είναι ένας πολύ τρυφερός και προστατευτικός σύζυγος που βρίσκεται πάντα δίπλα στην αγαπημένη του. Είναι εκείνος άλλωστε που τη συνόδευσε κρατώντας της το χέρι σε όλες τις δίκες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τον Πέτρο Φιλιππίδη τον οποίο η ίδια έχει καταγγείλει δημόσια.

Read More

And More