Αλέξανδρος Μυλωνάς: «Εδώ και δεκαετίας ακούγονταν πράγματα κυρίως για τον Λιγνάδη»

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Κουκλόσπιτο” η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” συνάντησε τον Αλέξανδρο Μυλωνά. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με όσα έγιναν γνωστά αφού δεκαετίες τώρα ακούγονταν πράγματα.

«Με τον Λιγνάδη είχα συνεργαστεί αρκετές φορές και με τον Φιλιππίδη μια φορά. Δεν έπεσα καθόλου από τα σύννεφα. Ακούγονταν πράγματα. Κυρίως για τον Λιγνάδη. Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα. Και για τον Φιλιππίδη. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό, που αυτές οι συμπεριφορές δε μένουν ατιμώρητες. Δε θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Λιγνάδη αλλά δε νομίζω ότι θα υπήρχε και αυτή η δυνατότητα. Δε τον βλέπω να ξαναδουλεύει στο θέατρο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα» είπε ο Αλέξανδρος Μυλωνάς.

Όσο για το “γιατί τώρα” που είπαν πολλοί ο Αλέξανδρος Μυλωνάς είπε: «Το “γιατί τώρα” το βρίσκω πολύ βλακώδες. Τι θα πει “γιατί τώρα;”; Γιατί πριν φοβόντουσαν. Τόσο κακό είναι που φοβόντουσαν; Τώρα μαζεύτηκαν πολλοί και δε φοβούνται και τους καταλαβαίνω απολύτως».

Read More

And More