Αλέξανδρος Παπανδρέου: O σεφ που μαγείρεψε στο πάρτι της ένωσης του Survivor αποκαλύπτει όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είναι ο σεφ που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μαγειρέψει στο πάρτι ένωσης των δυο ομάδων του Survivor ετοιμάζοντας ένα πλουσιοπάροχο μενού για όλους τους παίκτες. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αλέξανδρος μίλησε στην εκπομπή “Love it” και αποκάλυψε τι συνέβη πίσω από τις κάμερες και τις “συμμαχίες” που έχουν σχηματιστεί ανάμεσα στους παίκτες.

“Ανά δυο παιδιά υπάρχει υπεύθυνος και δε μας άφηνε να τους μιλήσουμε… Νομίζω ότι πεινάγανε πάρα πολύ. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τόσα άδεια πιάτα. Ο Τριαντάφυλλος με τον Παππά ήταν μαζί όλη την ώρα. Ένα άλλο παρεάκι είναι ο Παύλος με τον Ηλιά, δυο εξαιρετικά παιδιά που έχουν έρθει κοντά και κάνουν παρέα. Όλοι ήταν πολύ όμορφοι… Ο Σάκης με τη Μαριαλένα γενικά είναι κοντά αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, τουλάχιστον από όσο κατάλαβα εγώ…  Τζέιμς και Μπάρτζης είναι αυτοκόλλητοι, έπεσε τρελό γέλιο” είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More