Αλέξανδρος Παρθένης: Κοσμική εμφάνιση στην Αθήνα [pic]

Αλέξανδρος Παρθένης: Κοσμική εμφάνιση στην Αθήνα [pic] | tlife.gr

Ο γάμος τους ήταν μία είδηση που “έσκασε” σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz. Με τον ίδιο τρόπο “έσκασε” και το διαζύγιό τους, τέσσερα χρόνια μετά. Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έγινε γνωστή πριν από περίπου ένα μήνα και έκτοτε κανένας από τους δύο δεν έχει μίλήσει ή εμφανιστεί δημόσια.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο Αλέξανδρος έχει ήδη βρει νέα σύντροφο και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει μαζί της στην παραλία του Βόλου. Δεν ξέρουμε αν όντως ο ίδιος έχει βρει τον έρωτα ξανά αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει αλλάξει ζωή.

Τους τελευταίους δύο μήνες, απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές μιας ήσυχης επαρχιακής πόλης. Έχει εγκατασταθεί σχεδόν μόνιμα στα Τρίκαλα. Ωστόσο, το TLIFE τον συνάντησε πρόσφατα σε εγκαίνια tattoo studio στην Αθήνα. Ο Αλέξανδρος βρέθηκε στο πλευρό της φίλης του Ρεβέκκας Γιαννοπούλου.

Την Ρεβέκκα Γιαννοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από ένα από τα πρώτα reality της ιδιωτικής τηλεόρασης. Είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά και το χαμόγελό της μέσα από το “Bar”, το 2002.

Πλέον όμως είναι από τις πιο γνωστές tattoo artists αφού έχει “διακοσμήσει” με τα τατουάζ της τα σώματα αρκετών γνωστών ονομάτων της showbiz. Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου, Αλέξανδρος Παρθένης, Σοφία Αλιμπέρτη, Εύη Δρούτσα είναι λίγα μόνο από τα πρόσωπα που έχουν εμπιστευτεί το ταλέντο της.

Ασχολήθηκε με τηλεοπτικές εκπομπές και μάλιστα σε σημαντικές θέσεις, όπως αυτή της βοηθού παραγωγού. Ωστόσο, άφησε πίσω τις πολύχρονες σπουδές που έκανε στην Ελβετία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και σήμερα έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις καλύτερες μακιγιέρ και tattoo artist και πρόσφατα εγκαινίασε το studio της στη Γλυφάδα.

READ more