Αλέξανδρος Παρθένης: Στην πασαρέλα, έξι μήνες μετά το χωρισμό από την Κατερίνα Θάνου! [pics]

Αλέξανδρος Παρθένης: Στην πασαρέλα, έξι μήνες μετά το χωρισμό από την Κατερίνα Θάνου! [pics] | tlife.gr

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητά του, ο Αλέξανδρος Παρθένης όμως φαίνεται πως έκανε ένα εντυπωσιακό come back και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μετά την είδηση – βόμβα για το χωρισμο του αό την Κατερίνα Θάνου που έσκασε πριν έξι περίπου μήνες, ο Αλέξανδρος Παρθένης φαίνεται να είναι πια στα καλύτερά του.

Ο γάμος του με την Κατερίνα Θάνου κράτησε περίπου τέσσερα χρόνια και όσο ξαφνικά έγινε τόσο ξαφνικά τελείωσε κιόλας. Η διάσημη αθλήτρια και το γνωστό μοντέλο άλλωστε, ήθελαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό αποφεύγουν ακόμη και σήμερα να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για το γάμο και το χωρισμό τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως ήθελαν τον Αλέξανδρο Παρθένη να έχει αποκεντρωθεί εδώ και λίγο καιρό και να περνούσε χαλαρές στιγμές με αγαπημένους φίλους στα Τρίκαλα. Ωστόσο, η επιστροφή στην κοσμική Αθήνα έγινε μέσω της Athens Xclusive Designers Week. Εκεί ο Αλέξανδρος Παρθένης περπάτησε στο Star Walk για καλό σκοπό (τα έσοδα πήγαν σε φιλανθρωπικό σκοπό), όπου βρέθηκαν διάσημα μοντέλα των 80s και των 90s και εντυπωσίασε στην πασαρέλα…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more