Αλέξανδρος Παρθένης: Βόλτες με την σύντροφό του και τα παιδιά της!

Σαν παντρεμένοι φαίνεται πως ζουν ο Αλέξανδρος Παρθένης και η αγαπημένη του Βίκυ Κωστοπούλου. Το ζευγάρι που προσπαθεί να κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση του είναι αχώριστο, με τον Αλέξανδρο να έχει γνωρίσει τα παιδιά της καλής του και να έχει δημιουργήσει μάλιστα μια εξαιρετική σχέση μαζί τους.

Με αφορμή, μάλιστα, την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ο Αλέξανδρος Παρθένης βρέθηκε με την αγαπημένη του Βίκυ και τα δυο αγγελούδια της στις εορταστικές εκδηλώσεις και έδειχνε να είναι πολύ χαρούμενος.

Η αλήθεια είναι πως το διάσημο μοντέλο έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της Βίκυς Κωστοπούλου, με το ζευγάρι μετρά πάνω από ένα χρόνο σχέσης  και να είναι πολύ ευτυχισμένο. Η Βίκυ ήταν η πρώτη γυναίκα, μετά το διαζύγιό του με την Κατερίνα Θάνου, με την οποία τον είδαμε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας. Φαίνεται όμως πως κι εκείνη είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του αφού δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του.

Η σχέση τους έγινε για πρώτη φορά γνωστή με αφορμή τη συμμετοχή του Αλέξανδρου στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο post για τον προπονητή του Σωτήρη Κωνσταντέλο αλλά και τη γυναίκα που του στάθηκε στη δύσκολη και επίπονη προετοιμασία του, ενώ ακολούθησαν κι άλλες εκδηλώσεις αγάπης του ζευγαριού, που φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια πολύ ξεχωριστή και στοργική σχέση!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More