Αλέξανδρος Παρθένης: Βρήκε τον “άνθρωπό του” μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Θάνου

Νέος έρωτας για τον Αλέξανδρο Παρθένη! Μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Θάνου, το πρώην μοντέλο φαίνεται πως βρήκε και πάλι την αγάπη, στο πρόσωπο της γλυκιάς Βιβής Κωστοπούλου! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook, στην οποία αποκάλεσε την όμορφη αρχιτέκτονα «ο άνθρωπός μου», βάζοντας φωτιά στα social media!

Εναν χρόνο μετά τον χωρισμό από την πρώην πρωταθλήτρια του στίβου, έχει ρίξει όλο του το ενδιαφέρον στον αθλητισμό και έχει εξελιχθεί, με σκληρή δουλειά και προπόνηση, σε έναν δυνατό δρομέα με σημαντικές διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στον 35ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, ο Αλέξανδρος Παρθένης δημοσίευσε τοπαρακάτω ευχαριστήριο post για τον προπονητή του Σωτήρη Κωνσταντέλο αλλά και τη γυναίκα που του στάθηκε στη δύσκολη και επίπονη προετοιμασία του.

Με σπουδές στην Οξφόρδη και σημαντική θέση σε υπουργείο, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, η κομψή Βιβή Κωστοπούλου φαίνεται ότι αποτελεί το νέο πρόσωπο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη!

Read More

And More