Αλέξανδρος Σκουρλέτης – Γη της Ελιάς: «Πολύ δυνατό χτύπημα ο καρκίνος του πατέρα μου»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησε συνέντευξη στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.

Μέσα σε όλα, ο νεαρός πρωταγωνιστής του καθημερινού σίριαλ του MEGA, «Γη της ελιάς» αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο, όταν έμαθε ότι ο πατέρας του έχει καρκίνο.

Ποια είναι η πιο μεγάλη στεναχώρια που έχεις περάσει;

Όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα για εμένα. Δύσκολη περίοδος – συνέπεσε και με τις αρχές του Covid – γιατί μετά έρχεται η συνειδητοποίηση του προβλήματος, υπάρχει ο φόβος, η αγωνία. Βέβαια στην εξέλιξη του αυτό το πράγμα σε δένει πιο πολύ με τους ανθρώπους σου και μαθαίνεις να εκτιμάς και να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα στη ζωή. Είσαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχεις, δίνεις δύναμη, παίρνεις δύναμη. Δηλαδή, δεν είναι όλα τα πράγματα στερεοτυπικά αρνητικά.

Κάποια πράγματα μπορεί φαινομενικά να είναι αρνητικά, αλλά στην πορεία να σου δώσουν ακόμα πιο πολλά πράγματα από αυτά που είχες πριν. Τελικά, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ελπίζω να συνεχίσουν να είναι έτσι. Κι είμαι ευγνώμων που πέρασε αυτή η δοκιμασία. Ήμουν αισιόδοξος – και γενικά είμαι αισιόδοξος – σίγουρα υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αλλά τις ξεπερνούσαμε. Ο πατέρας μου είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Επίσης πιστεύω ότι βοηθάει πολύ η αγάπη, η φροντίδα και το νοιάξιμο. Κι εμείς ως οικογένεια τα έχουμε αυτά. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. ευτυχώς τώρα είναι όλα καλά.

Read More

And More