Αλέξανδρος Συνοδινός: H πρώτη ανάρτηση στα social media, μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό του MasterChef, ωστόσο κατάφερε να μπει στην τετράδα του μαγειρικού διαγωνισμού! Το βράδυ της Πέμπτης, ο νεαρός μάγειρας επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“Ένα όμορφο μαγειρικό ταξίδι στο @masterchefgr έφτασε στο τέλος του. Μια πολύ δυνατή εμπειρία στην οποία γνώρισα καινούργια όρια και ξεπέρασα πολλά απ’ αυτά. Ευχαριστώ πολύ τους κριτές @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas καθώς επίσης τον @nick.d.thomas και τον προσωπικό μου μέντορα @alexandros_charalabopoulos, για την όλη υποστήριξη/αντιμετώπιση και τον σεβασμό προς το πρόσωπο μου, που φυσικά είναι αμοιβαίος!

Τιμή μου να βρεθώ ανάμεσα σας και πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου, που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ και να εξελίξω μαζί σας την αγάπη μου για την μαγειρική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης προς όλους τους αφανείς ήρωες όλης της παραγωγής @greenpixelproductions και του@starchanneltv πίσω απ’ τις κάμερες που έβαζαν με τη σειρά τους όμορφες πινελιές σε αυτό το ταξίδι σε καθημερινή βάση.

Ευχαριστώ από καρδιάς και όλους τους φίλους, γνωστούς (και μη) για όλο τον καταιγισμό από μυνήματα και την υποστήριξη που έχω δεχθεί καθόλη την διάρκεια της “απουσίας” μου και υπόσχομαι να καταφέρω να ανταπεξέλθω το συντομότερο! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!Υ.Γ.: Ραντεβού στις κουζίνες!!!”.

Read More

And More