Αλεξάνδρου – Τούνη: Το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και η οικογενειακή φωτογραφία με τον Πάρη τους

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν για το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον 11 μηνών γιο τους, Πάρη!

Η γνωστή influencer η οποία είχε βρεθεί από νωρίτερα στην πόλη της, διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ιωάννα Τούνη, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την βραδινή έξοδο, αφού μετά από μήνες κατάφερε να ξενυχτήσει με την παρέα της, επιστρέφοντας στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

«7.08. Αυτό δεν έχει συμβεί εδώ και δύο χρόνια», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους φίλους και συνεργάτες της στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε τις νέες της αναρτήσεις αγκαλιά με τον γιο της, Πάρη, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη πέρασε σε μια εξομολόγηση για το καθημερινό της πρόγραμμα μετά τη γέννηση του γιου της: «Νιώθω τις τελευταίες ημέρες, πως τον τελευταίο ένα χρόνο προσπαθώ πάρα πολύ. Προσπαθώ να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τις δουλειές μου, να έχω την εταιρεία μου, να τη φέρνω σε βόλτα, να επικοινωνώ διαρκώς με τους υπαλλήλους μου που χρειάζονται πράγματα και διευκρινίσεις και να τους βοηθάω.

Προσπαθώ να βλέπω τους φίλους μου που έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα στη ζωή τους κι εγώ νιώθω ότι είμαι στην απ’ έξω. Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τον Δημήτρη. Και γενικά προσπαθώ πάρα πολύ», είχε αναφέρει στις αναρτήσεις της.

Το βράδυ της Κυριακής το ζευγάρι ολοκλήρωσε την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας οικογενειακή τους φωτογραφία.

«Οικογένεια: όταν έχουμε ο ένας τον άλλον έχουμε τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Read More

And More