Αλεξία Αλεξιάδου: Το ταξίδι που σχεδίαζε με την μικρή της κόρη – Φωτογραφίες μια μέρα πριν πεθάνει

Kανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αλεξία Αλεξιάδου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η γνωστή μαγείρισσα μπορεί να είχε χρόνιο άσθμα και να ήταν κάτι που πάντα αντιμετώπιζε, όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε και την πρόδωσε η καρδιά της.

/

Στις 27 Οκτωβρίου ήταν μια χαρά κι ανέβαζε φωτογραφίες στο Facebook, με τη μικρή της κόρη Βέφα, καθώς έπαιζαν με τον σκύλο τους. Oι δυο τους μάλιστα σχεδίαζαν να πάνε στη Νέα Υόρκη 17 – 20 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα πήγαιναν στο Κονέκτικατ και Βοστώνη για thanksgiving.

/

Την αποκάλυψη έκανε η επίσης μαγείρισσα Μαρία Λόη που βρίσκεται στο εξωτερικό, μέσα από το facebook κι από όσα έγραψε στον τοίχο της Βέφας.

/

Διάβασε εδώ τι έγραψε ακριβώς στο μήνυμά της η Μαρία Λόη, στο facebook.

“-Μαρία μου καλησπέρα. Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως έρχομαι Νέα Υόρκη στις 17 Νοεμβρίου. Θα χαιρόμουν πολύ να τα πούμε από κοντά. Να παρουσιάσουμε κάτι για το περιοδικό και αν θέλεις να κάνουμε και μια μαγειρική παρουσίαση αν σε ενδιαφέρει. Πάντα στη διάθεσή σου, φιλιά πολλά. Αλεξία.

– Πολύ ωραία. Φυσικά θα χαρώ… Μόνη σου ή με την κυρία Βέφα;

-Μαρία μου καλησπέρα! Τελικά σε αυτό το ταξίδι θα είμαστε εγώ και η μικρή Βέφα (η κόρη μου) για 4 ημέρες 17-18-19 και 20 Νεα Υόρκη, μετά πάμε Κονέκτικατ και Βοστώνη για το Thanksgiving. Θα χαρώ να σε δούμε και να φωτογραφίσω και το εστιατόριο σου! Θα ήταν μεγάλη μου χαρά για το Realfood. Περιμένω νέα σου!

Αυτη ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχα με την Αλεξία… Κυρία Βέφα το μόνο που μπορώ να πω… να βρείτε το κουράγιο να έλθετε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία της Αλεξίας. Πιστεύω ότι θα μας βλέπει και θα χαμογελάει γλυκά.”

Read More

And More