Αλεξία Κουλούρη: H αποκάλυψη για την εξωπραγματική αμοιβή για την γυμνή φωτογραφία της Τζάκι στον Σκορπιό

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Αλεξία Κουλούρη.

Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία της στη δημοσιογραφία, τον πατέρα της, Δημήτρη Κουλούρη αλλά και την οικογένεια Ωνάση. 

Η ίδια ακολούθησε πολλές φορές τον πατέρα της σε φωτογραφήσεις και είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον Σκορπιό. Μάλιστα, όταν ήταν 9 ετών βρέθηκε σε μία φωτογράφηση της Χριστίνας Ωνάση.

«Την Αθηνά Ωνάση την έχω συναντήσει πολλές φορές. Είχα κάνει την πρώτη και μοναδική συνέντευξή της», είπε αρχικά η Αλεξία Κουλούρη.

Η Αλεξία Κουλούρη αποκάλυψε πως η μοναδική φωτογραφία του πατέρα της που πούλησε πολύ ήταν η Τζάκι Κένεντι γυμνή στον Σκορπιό. Τα λεφτά ήταν πολλά, επειδή όμως η φωτογραφία τραβήχτηκε επί Χούντας έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό μέσω ατζέντη. Έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο το έλαβαν τα περιοδικά και ο ατζέντης.

«Δεν ξεκίνησα από τη δημοσιογραφία, δεν είχα απολύτως κανένα ενδιαφέρον. Ξεκίνησα από τη γαλλική φιλολογία. Μου έχει τύχει να πάω στο στούντιο με 39 πυρετό και να πέσει στο 36 από την υπερένταση. Στη δουλειά μας δεν ήταν όλα ρόδινα, οι αρχισυντάκτες μας έχουν μιλήσει και άσχημα. Είναι η πίεση της δουλειάς, αλλά δεν ήμουν κι εγώ εύκολος άνθρωπος», είπε για την πορεία της στη δημοσιογραφία.

Read More

And More