Αλέξια: Συγκλονίζει περιγράφοντας τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε σε μικρή ηλικία – Video

Στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο Hollywood, όλο και περισσότερες γυναίκες βρίσκουν την δύναμη να μιλήσουν για τις δικές τους δυσάρεστες εμπειρίες που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Η Αλέξια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Τετ Α Τετ, του Τάσου Τρύφωνος, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε σε αρκετά μικρή ηλικία, από δύο πολύ γνωστά πρόσωπα στην Κύπρο.

«Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση, που άρχισαν να γίνονται γνωστά και μπόρεσαν οι γυναίκες άφοβα να μιλήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτης και συνέχισε «Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι συνέβη… ήμουν 12 χρονών. Δεν το είπα ποτέ δημόσια και θέλω να το πω γιατί θέλω να ξεφοβηθούν οι γυναίκες». Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη τραυματική εμπειρία που βίωσε η Αλέξια, ενώ αποκάλυψε ότι της έχει ξανασυμβεί.
«Ευτυχώς δεν με άγγιξε. Μόνο με λόγια και με χειρονομία που την απέφυγα εγώ. Ήταν αρκετά και τα δύο για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στη δεύτερη περίπτωση. Και τα δύο πάρα πολύ γνωστά. Το είπα στους γονείς μου, θύμωσαν αλλά αυτός ήταν πολύ ισχυρός. Η κίνηση με τραυμάτισε σε όλη μου τη ζωή. Ο δεύτερος μου είπε «Αν πας Ελλάδα αυτά θα πρέπει να τα συνηθίσεις. Έτσι θα είναι στην Ελλάδα». Μίσησα την Ελλάδα που μου ανέφερε αυτός», κατέληξε η Αλέξια.
Δες το βίντεο:

Read More

And More