Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά για τις αρνητικές κριτικές – «Δεν με επηρεάζουν»! [video]

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του στο Ευρωκοινοβούλιο, ως Ευροβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης άρχισε να δέχεται ποικίλα σχόλια, κριτικές, αλλά και «τρολαρίσματα». Ο ίδιος θέλησε με τον δικό του τρόπο εξ’ αρχής να απαντήσει σε αυτά λέγοντας πως δεν θα αποποιηθεί την ιδιότητα του ηθοποιού, ούτε θα αλλάξει χαρακτήρα λόγω της νέας του ιδιότητας.

Ωστόσο, η τελευταία του απόφαση να συμμετέχει και φέτος στο Your Face Sounds Familiar ως κριτής και να συνδυάσει την πολιτική με την τηλεοπτική παρουσία στο show προκάλεσε νέο «τσουνάμι» σχολίων. Τι απαντά όμως, ο ίδιος σε αυτά;

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του «Πρωινού Ant1», ο Ευρωβουλευτής και ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν ένα πρόσωπο έχει διασημότητα γίνεται εύκολος στόχος για πικρόχολα σχόλια Όταν ξεκίνησα σιγά σιγά να γίνομαι διάσημος που δεν έγινε σιγά σιγά γιατί για εμένα ήρθε απότομα με το Είσαι το ταίρι μου, ανέπτυξα ένα μηχανισμό να αφήνω στην άκρη αυτά τα σχόλια», είπε και συμπλήρωσε: «Αν τα σχόλια δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα δεν με ενοχλούν».

Και συνέχισε: «Όταν βγαίνει ένας χείμαρρος σχολίων θετικών ή αρνητικών κριτικών, αυτές επηρεάζουν τους γύρω και αυτό μπορεί να επηρεάσει και εσένα. Οι κοντινοί μου άνθρωποι και ο πυρήνας μου δεν έχει επηρεαστεί από τα σχόλια αυτά».

Τέλος, όταν η Φαίη Σκορδά επέμεινε λέγοντας πως πολλοί δεν είδαν θετικά το ότι συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό προϊόν και αναρωτήθηκε αν θα συνέβαινε αυτό στην περίπτωση που ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετείχε σε μια ταινία: «Τα σχόλια που ακούστηκαν δεν είχαν επιχειρήματα, λογική συνέπεια και τα περισσότερα ήταν «τρολιές»… Για εμένα το «Face» ήταν από τις καλύτερες εκπομπές. Και ταινία να γύριζα πάντα θα υπήρχαν σχόλια», είπε και ολοκλήρωσε αναφέροντας: « Όταν κάποιος εκλέγεται και μπαίνει στη σφαίρα των πολιτικών γίνεται θύμα της ανάγκης των ανθρώπων να ξεδώσουν και να σχολιάσουν».

Το video από την εκπομπή Πρωινό Ant1!

Read More

And More