Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες – Για φαγητό με τη Βίκυ Σταυροπούλου – Φωτογραφίες

Στην Κύθνο περνά τις διακοπές του Αλέξης Γεωργούλης λίγους μήνες μετά τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής, όλο αυτό το διάστημα, απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είχε κάνει τις πρώτες δηλώσεις μέσω των δικηγόρων του.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται από την Κύθνο. Μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια χαλαρή έξοδο για φαγητό. Φανερά αλλαγμένος, ακούρευτος και με μούσι, ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε  χρόνο με την γνωστή ηθοποιό με την οποία συνδέονται με μια φιλία ετών, μέσα από τη συνεργασία τους στο «Είσαι το ταίρι μου» το 2001 στο Mega.

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είχε αναφερθεί στον Αλέξη Γεωργούλη και την υπόθεση, για την οποία κατηγορούταν.

«Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό. Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω…

Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Φωτογραφίες: protothema.gr

Read More

And More