Αλέξης Γεωργούλης: Ο απολογισμός για το 2019 και τα «καρφιά» σε όσους τον «τρολάρουν»! [video]

Η περασμένη χρονιά ήταν αναμφίβολα γεμάτη για τον Αλέξη Γεωργούλη, που μετά το Your Face Sounds Familiar και τους “The Durrells” ήρθαν οι Ευρωεκλογές. Ο γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης έβαλε υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ και κέρδισε μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και πολλές έντονες κριτικές και «τρολαρίσματα».

Επιστρατεύοντας ωστόσο, το χιούμορ του ο Ευρωβουλευτής πια Αλέξης Γεωργούλης απάντησε σε όσους τον τρολάρουν και έκανε τον απολογισμό του για τη χρονιά που έφυγε. Ο Γεωργούλης ρίχνει τις μπηχτές για όσους τον ειρωνεύτηκαν για την παρουσία του στην Ευρωβουλή κάνοντας λόγο για “Λασποσφαίριση”.

Ενώ, παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσους σχολίασαν αρνητικά την πρόσκληση που έκανε σε φίλους του να επισκεφθούν το Ευρωκοινοβούλιο και έκαναν λόγο για 5ήμερη εκδρομή, λέγοντας ότι εκτός από την σοβαροφάνεια υπάρχει και η γελοιοφάνεια και ότι συχνά φαίνεσαι γελοίος, αλλά δεν είσαι…

Και μετά μας τρολάρουν για την ερώτηση στην Κομισιόν, συνεχίζει, θυμίζοντας τα σχόλια που έγιναν για την αμήχανη ομιλία του. Ενώ συνεχίζει, σημειώνοντας ότι με τις άλλες ερωτήσεις που έκανε στο Ευρωκοινοβούλιο, καμία δεν έτυχε προσοχής από τα media, ενώ αναφέρει πως στο επικοινωνιακό παιχνίδι των εντυπώσεων και της λασποσφαίρισης πετύχαμε αυτογκόλ!

Τέλος, πάντως κατέληξε στις αποφάσεις για το 2020: Πολιτισμός και πάλι πολιτισμός.

Αυτός ήταν ο απολογισμός του Αλέξης Γεωργούλη!

 

 

Read More

And More