Αλέξης Γεωργούλης: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ! [pics]

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Ο λόγος για τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος σε λίγες μέρες επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.

Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής που έχει δεχτεί από την αρχή της θητείας του έντονη κριτική, απαντά πάντα με χιούμορ στα σχόλια που ακούει και προσπαθεί να μένει προσηλωμένος στο στόχο του. Όσο για τις επίσημες κοσμικές εξόδους; Είναι λίγες , λόγω πολιτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, ο Αλέξης Γεωργούλης στηρίζει πάντα τους φίλους και τους συναδέλφους του και το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Blink» του  Φιλ Πόρτερ στο θέατρο Faust.

Γιώργος Καρτάλος, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Αλέξης Γεωργούλης

Σοφία Καστρησίου, Αλέξης Γεωργούλης, Μικαέλα Ζώτου

Γιώργος Καρτάλος, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Αλέξης Γεωργούλης, Θάνος Λέκκας

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το Blink είναι η ιστορία δύω νέων ανθρώπων, της Σόφι (Παναγιώτας Βιτετζάκη) και του Τζόνα (Θάνου Λέκκα), οι οποίοι ζουν στο σύγχρονο Νότιο Λονδίνο. Δύο νέοι στην πρώτη μετεφηβική τους νιότη οι οποίοι μετακόμισαν στη μεγάλη πόλη από την επαρχία για να αποδράσουν από τα οικογενειακά τους τραύματα. Κατοικούν στο ίδιο κτήριο και ξεκινούν μέσω μιας κάμερας- οθόνης ενδοεπικοινωνίας μια ιδιόρρυθμη κι ανομολόγητη σχέση. Είναι ο τρόπος τους να εκφράσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Ένα ατύχημα στο δρόμο θα τους φέρει πιο κοντά, αναγκάζοντάς τους να πλησιάσουν ο ένας τον άλλο. Το πόσο κοντά θα έρθουν όμως, είναι το βασικό ζήτημα που θέτει το έργο. Το ερώτημα αν η Σόφι και ο Τζόνα είναι ικανοί να ομολογήσουν και να ζήσουν έναν έρωτα.

Η ανικανότητα τους να επικοινωνήσουν, η αναπηρία τους να εκφράσουν την ερωτική τους επιθυμία, και η ανάγκη επιστράτευσης ενός ηλεκτρονικού γκάτζετ ώστε να ανακαλύψει ο ένας τον άλλον, αν και ούτε αυτό δίνει τη λύση και ουσιαστικά ενισχύει την αποξένωση, όλα μαζί και καθένα ξεχωριστά συνοψίζουν τις προβληματικές ανθρώπινες σχέσεις της εποχής μας, και μιας γενιάς που μεγαλώνει στις χαώδεις και απρόσωπες μεγαλουπόλεις αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα της με απάθεια, ανίκανη  να κάνει το επόμενο βήμα.

 

Read More

And More