Αλέξης Κούγιας: “Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί”

Ο Αλέξης Κούγιας με επιστολή του το μεσημέρι της Τρίτης, στα μέσα ενημέρωσης δήλωσε και επίσημα ότι αναλαμβάνει την υπαράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Μέσα στην ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων και αυτή τη φράση που προκάλεσε αντιδράσεις: “Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μίλησε το απόγευμα της Τρίτης στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος  έκανε λόγο “για  χοντροκομμένα ψέματα από δήθεν παθόντες”.

«Η υπόθεση αυτή δεν ξεκίνησε με μια καταγγελία στην αστυνομία, ο ένας μηνυτής είναι μόνιμος κάτοικος Σουηδίας και ο άλλος ένας Αιγύπτιος που λέει ότι κατ’επανάληψη συνευρίσκετο με τον κ. Λιγνάδη», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος. Πρόσθεσε επίσης ότι οι συνήγοροι των μηνυτών δεν μιλάνε για πράξη βιασμού.

Επισήμανε ότι όλη η υπόθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη είχε άμεση αποδοχή από την Εισαγγελία Αθηνών. Άρχισε η προανάκριση και ο εισαγγελέας δεν κάλεσε τον Λιγνάδη, ενώ άσκησε ποινική δίωξη χωρίς να έχει πάρει ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης αντίγραφα στην προκαταρκτική εξεταση. Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας διαβίβασε τη δικογραφία σε ανακριτή χωρίς να έχει ο ανακριτής άποψη για τον κ. Λιγνάδη.

Με λίγα λόγια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι ο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε ξαφνικά κατηγορούμενος και κεντρικό πρόσωπο στα κανάλια και σε αντιπαραθέσεις στη Βουλή, «χωρίς να μπορέσει ποτέ να αρθρώσει λέξη».

Ο κ. Κούγιας άφησε αιχμές για τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι «ευνοημένες κυρίες βγαίνουν στα σάιτ τους και λένε απόψεις» και ότι κυριαρχεί πλέον η άποψη ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας διεστραμμένος άνθρωπος που κακοποιεί παιδιά, ενώ κανείς δεν τον κάλεσε να πει την άποψή του, να υπερασπιστεί εαυτό.

Πηγή: Mega 

Read More

And More