Έξω από τα δικαστήρια

Αλέξης Κούγιας: Οι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ του Λιγνάδη και η επίθεση που δέχεται

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, λίγες ώρες πριν την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη κατέθεσε ένταση ακυρότητας.

«Είχα πει για την πράξη του Αυγούστου του ‘10 υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και δεν χρειάζονται καν μάρτυρες, γιατί ο κ. Λιγνάδης ήταν στην Αίγυπτο για την περιοδεία του Πλούτου. Όσον αφορά στην πράξη του ’15, είναι στη διάθεση της κ. Ανακρίτριας 5 μάρτυρες, η πρώην υπουργός Πολιτισμού, κ. Κούρκουλα, ο κ. Παναγιωτάκης, ο σύζυγός της, μία εξαίρετη δικαστής, ο αδερφός του, Γιάννης Λιγνάδης και ακόμα τρία πρόσωπα. Ελπίζω η κ. Ανακρίτρια να προλάβει μέχρι τις 14.30 να τους εξετάσει ώστε να έχει στα χέρια της αποδείξει που άλλωστε ενισχύονται και από αντικειμενικά στοιχεία» είπε ο κ. Κούγιας και έκανε λόγο για φωτογραφίες που ανέβηκαν χθες στο διαδίκτυο και προσδιορίζουν ακριβώς ποιες ημέρες ήταν στην Ιθάκη ο κ. Λιγνάδης.

Ακόμα, ο κ. Κούγιας τόνισε ότι τον στενοχωρεί η επίθεση που γίνεται στο πρόσωπό του, επειδή ασκεί το λειτούργημά του.

 

Ο Αλέξης Κούγιας, λίγη ώρα πριν την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε τηλεφωνικά στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Read More

And More