Αλέξης Κούγιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πολύωρη κατάθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος μετά την πολύωρη κατάθεση του εντολέα του στην 19η ανακρίτρια ανέφερε για ακόμη μια φορά πως έχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν  την αθωότητα του ηθοποιού – σκηνοθέτη.

Ακόμη αποκάλυψε πως αυτή την ώρα καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη η κα. Κούρκουλα ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο εντολέας του τελικά θα αθωωθεί.

“Αυτή τη στιγμή καταθέτει η κυρία Κούρκουλα. Η κατάθεσή της έχει σχέση με τον άλλοθι του κυρίου Λιγνάδη για την πράξη του Αυγούστου του 2015. Με τα στοιχεία που έχουμε προσκομίσει καταγκρεμίζει την οποιαδήποτε αμφιβολία για αυτές τις πράξεις. Για την πράξη του 2010 υπάρχουν εισιτήρια, διαμονές σε ξενοδοχεία στην Αίγυπτο που αποδεικνύουν ότι είναι ψέμα αυτό που υποστηρίζει το φερόμενο ως θύμα. Με την επιστροφή του από την Αίγυπτο  αναχώρησε αμέσως για πρόβες που αποδεικνύεται από παραμονές σε ξενοδοχεία στην Επίδαυρο… Όσον αφορά την πράξη του 2015 από φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε ανύποπτο χρόνο από κινητά τηλέφωνα, από μαρτυρίες, ακόμα και συμμετοχή σε πανηγύρια καταρρίπτεται η κατηγορία. Κατέθετε 4,5 ώρες… Κανείς δε μπορεί να μπει στη σκέψη των δικαστών αλλά θα είναι άδικο μετά από όλο αυτό και με το απολογητικό υπόμνημα που αιτιολογεί και καταγκρεμίζει τις κατηγορίες… Το θέμα είναι να αντέξει η ανακριτής την πίεση που υπάρχει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

 

Read More

And More