Νέα ανακοίνωση

Αλέξης Κούγιας σε Κατερίνα Καινούργιου: “Σε άλλη κυρία αναφερόμουν, λυπάμαι αν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας”

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αλέξης Κούγιας έστειλε μία ανακοίνωση, σε παράγραφο της οποίας «φωτογράφιζε» την Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να την κατονομάζει (δες εδώ όλη την ανακοίνωση του ποινικολόγου).

Αυτό προκάλεσε την on air έκρηξη της παρουσιάστριας στο Ευτυχείτε.  «Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα» είπε μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου (Δες όλα όσα είπε η παρουσιάστρια εναντίον του Αλέξη Κούγια).

Πριν από λίγη ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε μία νέα –ανακοίνωση, απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου.

Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ».

Read More

And More