Αλέξης Μανθεάκης: Απαρηγόρητη η σύζυγός του από τον θάνατό του – «Είμαι κομμάτια»

Ο Αλέξης Μανθεάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Ο άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα, ενώ το 2018 είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο με τίτλο «Athina Onassis: The red file», το οποίο προκάλεσε τριγμούς στη σχέση του με την οικογένεια Ωνάση.

«Είμαι κομμάτια» λέει με «σπασμένη» φωνή στο newsit.gr, η απαρηγόρητη σύζυγός του, Δήμητρα, η οποία έχασε τον σύντροφο της ζωής της από καρκίνο.

Συντετριμμένος ο κος. Μαριδάκης, ο οποίος γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του.

Μιλώντας στο newsit.gr και αποκάλυψε ότι ενώ ο καρδιακός του φίλος, Αλέξης, είχε ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια θεραπείες, «προτιμούσε πάντα να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην το βάζει κάτω. Έχω μπροστά μου το χαμόγελό του».

«Ήταν για εμάς πολύ σημαντικός, ξεχωριστός. Ήταν πάντα δίπλα μας ο Αλέξης. Ενώ περνούσε δύσκολα και ψυχολογικά, μας βοηθούσε, είχε ιδιαίτερες γνώσεις. Όλα τα έγγραφα που έπρεπε να σταλούν σε υπουργούς ξένων κρατών, στον Πρόεδρο της Ε.Ε. και σε αρχηγούς κρατών, περνούσαν πάντα από την έγκρισή του», συμπληρώνει.

Μάλιστα ο κ. Μαριδάκης αναφερόμενος στις σχέσεις του φίλου με την οικογένεια Ωνάση τόνισε ότι «ο Αλέξης είχε απογοητευτεί από την Αθηνά», εξηγώντας ότι τον είχε πληγώσει η συμπεριφορά της οικογένειας προς το πρόσωπό του.

Ο κ. Μαριδάκης καταλήγει, αποκαλύπτοντας στο newsit.gr, ότι «η κηδεία του Αλέξη Μανθεάκη έγινε χθες (σ.σ. Πέμπτη 29 Οκτωβρίου), γιατί όπως είπε «Ο Αλέξης τα ήθελε όλα ταπεινά».

Ποιος ήταν ο Αλέξης Μανθεάκης:

Ο Αλέξης Μανθεάκης γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1953 στην Τάνγκα της πρώην Τανγκανίκας και μεγάλωσε στην Κένυα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και εργάστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση στο Λονδίνο και στην Ελλάδα. Έχει γράψει άρθρα για πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair και το Esquireκαι έχει δώσει συνεντεύξεις στο CNN, τους Sunday Times, τον Guardian, το BBC, το NBC, το Playboy, το History Channel, το Point de Vue, το USA Today, το People, το Al Jazeera και άλλα.

Η φήμη του εκτινάχθηκε όταν ανέλαβε την εκπροσώπηση της κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνάς, και του πατέρα της Τιερρύ Ρουσσέλ, στα χρόνια που έλαβε χώρα η μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ της οικογένειας του μεγιστάνα και των Ελλήνων διαχειριστών του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης».

Πηγή: newsit.gr

Read More

And More