Αλέξης Παππάς: Σου συστήνουμε το καυτό, νέο “αγόρι” της Ντορέττας Παπαδημητρίου!

Ψάξε, ψάξε, δεν θα τον βρεις ή μάλλον θα τον… βρεις! Ναι, η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον βρήκε! Ποιόν; Μα το νέο τηλεοπτικό της έτερον ήμισυ… Τον άνθρωπο που θα είναι εκεί για να την φροντίζει, να της κρατά το χέρι και να σπεύδει να την βοηθήσει κάθε της βήμα, αν και εφόσον φυσικά το χρειάζεται.

Οι μνηστήρες για τα μάτια της Ντορέττας ήταν πολλοί… Κόσμος και ντουνιάς πήγε και ήρθε όλες αυτές τις ημέρες στα στούντιο “Καραγιάννης”, διεκδικώντας την θέση του συμπαρουσιαστή στο “Κάνε Παζάρι”. And the winner is… Αλέξης Παππάς!

Πρόκειται για ένα νέο, ωραίο κι άκρως γοητευτικό αγόρι το οποίο εννοείται (σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες λατρεμένη…) πως είναι μοντέλο!

Ποιος είναι ,όμως, ο… Αλέξης; Είναι ένα 29χρονο μοντέλο που έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά, μετρώντας πολλές και μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Ο Αλέξης Παππάς έχει δώσει κατά καιρούς πάρα πολλές συνεντεύξεις, μιας και έχει απασχολήσει τα Μέσα σε σχέση και με την καταγωγή του που είναι από την Αλβανία, αλλά και με τα προσωπικά του, μιας και υπήρξε μία εποχή που όλοι μιλούσαν για ένα νέο έρωτα στη πόλη και αυτός ο έρωτας ήταν ανάμεσα στον Αλέξη και στη Ναταλία Γερμανού.

Ο Αλέξης ,λοιπόν, μεταξύ άλλων είχε δώσει μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο “ΟΚ”, στην οποία μίλησε και για τις αλβανικές του ρίζες και για το αν δέχτηκε παλαιότερα bullying λόγω αυτής.

Για την αλβανική του καταγωγή έχει δηλώσει: «Η μητέρα μου είναι από τη Βόρειο Ήπειρο. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, δεν έχω πάει ποτέ εκεί»
Για το αν του συμπεριφέρθηκαν ποτέ ρατσιστικά για την καταγωγή του τόνισε: «Όχι, ποτέ. Οι φίλοι μου, που ήξεραν την ιστορία μου, με αντιμετώπιζαν και με αντιμετωπίζουν πάντα όπως έναν από την ομάδα, όλοι ίσοι, ξεχωριστοί και αγαπημένοι. Νιώθω Έλληνας 100% ξέρω τι είμαι, δεν έχω κανένα λόγο να αντιδράσω. Δεν ένιωσα ποτέ θύμα bullying. Γενικά, δεν μου αρέσει η έννοια bullying και πολύ αμφιβάλλω αν όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο συνειδητοποιούν ότι εννοούν τον τραμπουκισμό».
Για το αν αντιμετώπισε πρόβλημα στη δουλειά του: «Σε κάθε δουλειά θέλεις να βγάλεις χρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση, ο οίκος μόδας επιλέγει το μοντέλο με την αναλογία που έχει θέσει η μόδα, δεν τον ενδιαφέρει η υπηκοότητα, η εθνικότητα πού γεννήθηκε και τι έφαγε. Τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά μέσα από αυτή τη δουλειά. Οπότε, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αν κάποιος πει ότι αυτός είναι Κορεάτης ή Αλβανός δεν τον επηρεάζει καθόλου. Εγώ είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου».

Read More

And More