Αλέξης Παππάς: «Στο δικό μας Survivor εκτός από τη Μαριαλένα και τον Σάκη και ο Νίκος είχε ερωτικές περιπτύξεις»

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένα από τα πρόσωπα που αναμφισβήτητα έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του Survivor αφού ήταν από εκείνους που είχε καταφέρει να εμπλακεί σε αρκετές ίντριγκες και διαμάχες.

Και μπορεί φέτος να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο με τους άλλους All Stars Survivors ωστόσο, παρακολουθεί το παιχνίδι και πολλές φορές τοποθετείται δημόσια γι’ αυτό προχωρώντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις για πράγματα που είχαν συμβεί στο ριάλιτι επιβίωσης στο παρελθόν και δεν έμαθε ποτέ ο κόσμος. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου” ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως στο Survivor που συμμετείχε εκείνος εκτός από τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη υπήρχε και άλλος παίκτης, και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης, που είχε προχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις με συμπαίκτριά του.

«Αν με ρωτάς για το πλάνο Μάριου – Καρολίνας, καλά κάνουν τα παιδιά και τη βρίσκουν στο δάσος. Στο δικό μας Survivor πέρα από τον Σάκη και τη Μαριαλένα θυμάμαι και κάτι άλλο αλλά δε θέλω να το αναφέρω. Πρόκειται για άνθρωπο που είναι τώρα στο Survivor All Star. Κάτι είχε ειπωθεί για τον Νίκο, δε θέλω να το σχολιάσω αλλά νομίζω ότι είναι δικαίωμα του καθενός, και το βρίσκω και όμορφο, να εκδηλώνει το συναίσθημά του κάτω από συνθήκες που δεν είναι καθόλου ευνοϊκές» είπε ο Αλέξης Παππάς.

Read More

And More