Αλέξης Τσίπρας – Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο Μουσείο της Ακρόπολης με τις εντυπωσιακές συζύγους τους για το πολυαναμενόμενο δείπνο!

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα χθες το βράδυ στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου κάθησανστο ίδιο τραπέζι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα, οι οποίοι έφτασαν μετά από το Νίκο Βούτση και την σύζυγό του.

Αφορμή, το δείπνο που παρέθεσε στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης προς τιμήν του γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος αφού ο γ.γ. του ΟΗΕ θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Φυσικά αναμέναμε να δούμε τις στυλιστικές επιλογές των δύο κυριών, καθώς τα στυλ τους είναι πολύ διαφορετικά. Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο maxi Zeus+Dione φόρεμα κι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα ο Κυριάκος φρόντισε να “χαλαρώσει” την σύζυγό του για τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο κι εκείνη στη συνέχεια χαμογέλασε στον φακό.

Έκπληξη ήταν η επιλογή του φούξια midi φορέματος της Μπέτυς Μπαζιάνα, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Αυτή την φορά φόρεσε κι εκείνη ψηλά πέδιλα.

Δες τις φωτογραφίες

Ο Νίκος Βούτσης με την σύζυγό του


O Μπαν Κι Μουν έφτασε τελευταίος με την σύζυγό του και έδειξε εντυπωσιασμένος από το Μουσείο της Ακρόπολης

Σύντομα φωτογραφίες και μέσα από το δείπνο.

Read More

And More