Αλέξης Τσίπρας – Μπέτυ Μπαζιάνα: Θεατρική βραδιά για δύο!

Mια βραδινή έξοδο στο θέατρο, αποφάσισαν να κάνουν το περασμένο Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του, Μπέτυ Μπαζιάνα. Το πρωθυπουργικό ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Αποθήκη ακριβώς στις 21:00 που ξεκινούσε η παράσταση “7 χρόνια”, κάθισε στην πρώτη σειρά κι έδειχνε ενθουσιασμένο από το θεατρικό έργο που παρακολούθησε.

Και οι δυο ήταν πολύ χαμογελαστοί και μετά το τέλος της παράστασης, δεν παρέλειψαν να μιλήσουν και να χαιρετήσουν, πολλούς από τους θεατρόφιλους που παρακολούθησαν την ίδια παράσταση, της οποίας το θέμα που πραγματεύεται, δεν είναι μόνο επίκαιρο, αλλά παρουσιάζει κι εξαιρετικό ενδιαφέρον για το πώς θα ενεργούσε ο καθένας από εμάς όντας αντιμέτωπος με διλήμματα που περικλείουν τη φιλία και την προσωπική επιβίωση. Πράγμα που δείχνει πως δεν την επέλεξε τυχαία ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα αγαπούν πολύ το θέατρο και τον κινηματογράφο και είναι πάντα ψηλά στις επιλογές τους, για τις εξόδους τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση που παρακολούθησαν

Η παράσταση “7 χρόνια” είναι σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και αποτελείται από μια εξαιρετική διανομή πρωταγωνιστών (Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιώργος Χριστοδούλου, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης) . Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες έχουν δημιουργήσει μια εταιρία, ωστόσο η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει ένα σκάνδαλο υπεξαίρεσης και όλοι τους κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης 7 ετών. Η μόνη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι, κάποιος από τους τέσσερις, να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας έτσι τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στη διαπραγμάτευση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή.

Η παράσταση συνοδεύεται από μια καινοτόμα σκηνική προσέγγιση η οποία καταργεί τα όρια ανάμεσα στους ηθοποιούς και το κοινό. Το σκηνικό είναι τα γραφεία της εταιρίας όπου εκτυλίσσονται τα γεγονότα τη νύχτα της διαπραγμάτευσης και τα καθίσματα του κοινού βρίσκονται ανάμεσα στα γραφεία.

 

Read More

And More