Αλίκη Κατσαβού: Η χήρα του Κώστα Βουτσά απαντά στους επικριτές της -“Τα Διλήμματα δεν είναι trash”

Η Αλίκη Κατσαβού είναι η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μας, Κώστα Βουτσά και μητέρα του μικρότερου παιδιού του, του 4 χρονου Φοίβου. Αυτό το διάστημα βλέπουμε την ηθοποιό, να πρωταγωνιστεί στα “Διλήμματα”, στην καθημερινή ενότητα, η οποία είναι ενταγμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε.” Η Αλίκη Κατσαβού μιλώντας στην εφημερίδα “On Time” και στην δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη απάντησε και σε όλους εκείνους, οι οποίοι, απαξιωτικά, χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη στήλη trash.

Εκείνη τους απαντά,τονίζοντας μέσα από την συνέντευξή της ότι τα “Διλήμματα” δεν είναι trash, ούτε ανήκουν στην trash tv’”όπως λέει.
”Τους λέω να τα ξαναδούνε τώρα που παίζω και εγώ γιατί αυτό το είδος του scripted ριάλιτι είναι πολύ επιτυχημένο, η ώρα μετάδοσης δεν επιτρέπει παρεκκλίσεις. Δεν έχει βία, εγκλήματα, ομοφοβία, ρατσισμό αυτά για μένα είναι πολύ σημαντικά”.

Η Αλίκη Κατσαβού τονίζει, όπως λέει, στη συνέντευξη της ότι διοχετεύει  όλη την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, ώστε να υπηρετεί, σωστά, το είδος αυτό.
Επισημαίνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που υπηρετεί δεν ανήκει στην trash tv.
”Δεν είναι trash, έτσι, όπως το κάνουμε,άλλωστε οι ανθρώπινες σχέσεις που παίζουμε είναι βγαλμένες από τη ζωή”

Η τελευταία σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά περιέγραψε στην Σάσα Σταμάτη, το καλό κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα, αναφέροντας πόσο καλές είναι οι εργασιακές συνθήκες και ότι για εκείνη η δουλειά είναι υγεία και μεγάλη διέξοδος από τη στιγμή που, όπως λέει, έχει πληγεί οικονομικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Αλίκη Κατσαβού αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία της παιδικής σκηνής που διατηρούσε ως ιδιοκτήτρια της καλλιτεχνικής εταιρίας “Θεατρομάθεια”


“Νιώθω μεγάλη αγωνία τόσο της δικής μου καλλιτεχνικής εταιρίας όσο και γενικά του θεάτρου στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Είναι η πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια ασταμάτητης λειτουργίας που ανέστειλα τις εργασίες γιατί εγώ κάνω θέατρο διαδραστικό και δεν μπορώ να λειτουργήσω κάτω από τα αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας. Είναι η πρώτη φορά που ανέστειλα, προσωρινά, τη λειτουργία μέχρι να περάσει η πανδημία”ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού.

Read More

And More