Αλίκη Κατσαβού: Καμάρωσε τον Κώστα Βουτσά στο θέατρο με τον γιο τους Φοίβο! [pics]

Χθες ήταν η καλύτερη ευκαρία για τον μικρό Φοίβο Βουτσά, να δει τον μπαμπά του Κώστα Βουτσά στο θέατρο! Η παράσταση που ο μεγάλος μας ηθοποιός, κάνει το “Βασιλιά” είναι παιδική και ο Φοίβος απόλαυσε την παράσταση μαζί με την μητέρα του Αλίκη Κατσαβού!

Η Αλίκη και ο Φοίβος χειροκρότησαν τον Κώστα Βουτσά και μετά πόζαραν μαζί του στο θέατρο!

Σπύρος Μπιμπίλας Κώστας Βουτσάς Αλίκη Κατσαβού Πέτρος Ξεκούκης

Λίγα λόγια για την παράσταση Σταχτοπούτα 

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους αλλά να τους μεταδώσει και αξίες όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η δύναμη της αληθινής αγάπης. Μία αγαπημένη ιστορία, με παραμυθένιες εικόνες και ηθικά διδάγματα. Μία φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη ζωτικά μηνύματα για όλη την οικογένεια.

Χωρίς διδακτισμό αλλά με χιούμορ και φαντασία ο »βασιλιάς» του ελληνικού θεάτρου, Κώστας Βουτσάς, ενώνει τις δυνάμεις του στον ομώνυμο ρόλο επί σκηνής με τους Σπύρο ΜπιμπίλαΕυτυχία ΦαναριώτηΤέτα Καμπουρέλη, Γιάννο Παπαευσταθίου, Άκη Δήμα, Έφη Κιούκη, Νικόλα Γεωργανή, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Ιωάννα Μαρμάρου και Γεωργία Πλουσιάδη. Στον ρόλο της Σταχτοπούτας η λαμπερή Μυριέλλα Κουρεντή. Τον πολυμελή θίασο και τα βήματα των ηρώων οδηγεί μουσικά ο μαέστρος Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Την θεατρική απόδοση του έργου υπογράφει ο Βασίλης Πλατάκης από ένα κείμενο του Γιάννη Λιούμπη, την μουσική ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, τις χορογραφίες ο Αναστάσης Δεληγιάννης, την σκηνογραφική επιμέλεια η Εllen Barkin, τα κοστούμια η Σύλια Δεμίρη, τον σχεδιασμό φωτισμών ο Βασίλης Πλατάκης, βοηθοί σκηνοθέτη οι Τάκης Δρόσος και Ελεάνα Πλέσσα και την σκηνοθεσία ο Βασίλης Πλατάκης και ο Αναστάσης Δεληγιάννης.

Πρόκειται για μία παράσταση υπερθέαμα που κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε μικρού και μεγάλου θεατή· βασίζεται έντονα στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και ισορροπεί απόλυτα την περιπέτεια και την ένταση με την συγκίνηση και την τρυφερότητα.

 

Read More

And More