Αλίκη Κατσαβού: Το τρυφερό video για τους άντρες της ζωής της!

Αλίκη Κατσαβού: Το τρυφερό video για τους άντρες της ζωής της! | tlife.gr

Πριν τρία χρόνια περίπου ήρθε στον κόσμο ο μικρός του Φοίβος και έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά και την Αλίκη Κατσαβού που τον Ιούλη θα γιορτάσουν τα τρίτα γενέθλια του μικρού τους μπόμπιρα και είναι στα καλύτερά τους.

Ο Φοίβος είναι άλλωστε ο πρωταγωνιστής στο σπίτι και δεν σταματά να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των διάσημων γονιών του. Και μπορεί το καθημερινό πρόγραμμα και των δυο να είναι αρκετά φορτωμένο, ωστόσο ο Φοίβος είναι η προτεραιότητά τους και το παιχνίδι μαζί του δεν έχει τέλος.

Ο μικρός, μάλιστα, που έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά του Κώστα Βουτσά, είναι συνεχώς μαζί του και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Όσο για την Αλίκη Κατσαβού; Θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις πιο τρυφερές στιγμές πατέρα και γιου!

Η Αλίκη Κατσαβού μας έδωσε μια γεύση από τις στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τους άντρες της ζωής της!

Δες εδώ και τα παιχνίδια στις κούνιες:

View this post on Instagram

O Φοίβος αγαπάει την τεχνολογία, αλλά αγαπάει και τα αυτοκινητάκια, το νερό, το χώμα, τα αυτοκόλλητα, τις σφραγίδες και τους μαρκαδόρους. Γελάει εύκολα αλλά όταν παίζει έξω, χωρίς περιορισμούς και κανόνες γελάει ευκολότερα! #ΦοιβοςΒουτσας #τσουληθραμεπαγωτο . 🌄🎠🎡🌞🌈🍦⛲🎈🏐🎶 . Fivos loves technology but he also loves, toy cars water and soil, stickers and markers and stamps. But mostly loves unrestricted outdoor play. He is filled with joy then! . #fivosvoutsas #myson #play #outdoor #fun #playground #makingmemories #slides #yellow #icecream #activetoddler #freedom #joy #hope  #love #child #momlifeisthebestlife #toddlerlife #toddlerhood  #laugh #parenting #gentleparenting #respectfulparenting  #funny #kids #kidsareawesome

A post shared by Αλίκη Κατσαβού /Alice Katsavou (@alikikatsavou) on

Ο μικρός Φοίβος εν δράσει!

READ more