Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ ραγίζει καρδιές με τα λόγια του για τα 25 χρόνια από τον θάνατό της

Ήταν 23 Ιουλίου του 1996 όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή. Η «Εθνική μας σταρ» αγαπήθηκε όσο λίγες γυναίκες στη χώρα μας και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μένει «ζωντανή» μέσα από τις ταινίες της, τις δηλώσεις και τις φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, οποίος δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram και αναρτά σπάνια «κλικ» της αείμνηστης μητέρας του από στιγμές της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής, δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα με αφορμή τα 25 χρόνια από τον θάνατό της, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια του…

Διάβασε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: 25 χρόνια χωρίς την Εθνική σταρ – Οι σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της

«Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από το “φευγιό” σου, θα είσαι όμως πάντα μέσα στην ψυχή, την καρδιά και την σκέψη μας σαν μια αχτίδα λάμψης, χαράς και αισιοδοξίας. Αποτελείς για όλους μας ένα μοναδικό παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αγάπης για την ζωή, ένα παράδειγμα εργατικότητας και δημιουργίας συνδυασμένα με ένα τεράστιο χαμόγελο και την αγνότητα και την ξενοιασιά των παιδικών μας χρόνων.

Το έργο σου φτιαγμένο από την δίψα για δημιουργία, το άστρο σου και την απαράμιλλη αφοσίωση στον χώρο που υπηρέτησες για σαράντα ολόκληρα χρόνια θα συνεχίζει να συντροφεύει και να μεγαλώνει γενιές ολόκληρες που θα υποκλίνονται με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στο φαινόμενο Αλίκη, ένα φαινόμενο που όμοιο του δεν θα υπάρξει ποτέ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Read More

And More