Αλίνα Κοτσοβούλου: Είναι 8 μηνών έγκυος και περιμένει κοριτσάκι!

Είναι 8 μηνών έγκυος και παρόλο που το χειμώνα πρωταγωνιστούσε σε θεατρική παράσταση κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει την εγκυμοσύνη της. Ο λόγος για την Αλίνα Κοτσοβούλου που έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές παραγωγές όπως ο “Λάκης Ο Γλυκούλης”, “Μια μέλισσα τον Αύγουστο” και “Βελούδο από μετάξι” και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.
Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια τον αγαπημένο της Μάριο Κουνέλη και σε ένα μήνα περίπου θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο τους παιδί.

“Έχω άγχος και μεγάλη χαρά. Περιμένουμε με λαχτάρα την κόρη μας. Κοριτσάκι περιμένουμε. Ξέρω ότι θα αλλάξει πολλά, ότι θα περιορίσει την ελευθερία που έχουμε εμείς οι καλλιτέχνες αλλά δεν βλέπω την ώρα να έρθει στην ζωή μας. Ήδη έχω ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το δωμάτιό της”, αποκάλυψε στην Real Life, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να κρύβει πια τα ευχάριστα νέα.
Ωστόσο, η ίδια κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, και παρόλο που το χειμώνα πρωταγωνιστούσε στο “Μικρό Παλλάς” και την παράσταση “Πράγματα και Θάματα” κανείς δεν μπόρεσε να ανακαλύψει το μυστικό της.

“Ήταν κάτι δικό μας. Το ήξερα μόνο εγώ, οι συγγενείς μου και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι στο “Μικρό Παλλάς”. Γενικά απέφευγα να βρίσκομαι σε χώρο με πολλούς φωτογράφους μέχρι να είμαι σίγουρη πως όλα προχωράνε καλά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η μπέμπα της, πάντως, αναμένεται να γεννηθεί μέσα στο Σεπτέμβρη και εκείνη ανυπομονεί να την κρατήσει στην αγκαλιά της!

Read More

And More