Αλήθεια, μπορείς να γίνεις συνεργάτης της Ελένης! Μάθε το πως…

Με… φόρα, με μεγάλη φόρα έχει επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως σου είπα και χθες λατρεμένη, η Απόλυτη έχει επιστρέψει και είναι αποφασισμένη φέτος να τα αλλάξει ΟΛΑ! Αποτέλεσμα; Δεν την προλαβαίνουμε…

Κάθε μέρα που περνά η Ελένη έχει και μία νέα έκπληξη και προς όλους εμάς που καλύπτουμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά και προς όλους εσάς. Κάθε μέρα έχει ένα νέο μήνυμα να μας στείλει με το οποίο καταφέρνει και προκαλεί τον απόλυτο πανικό!

Μετά ,λοιπόν, την ολοκαίνουργια φωτογραφία της που ανέβασε από την επίσημη φωτογράφηση που έκανε για φέτος για τον Alpha, μετά την τρυφερή φωτογραφία της με τον Γιώργο Λιανό, αλλά και μετά την πόζα της με έντονο άρωμα social-media που θέλησε να μοιραστεί μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως αποφάσισε να αποκτήσει και επίσημη σελίδα στο Facebook, η Ελένη ξανά… χτύπησε και σήμερα με ένα μήνυμα-έκπληξη!

Η Ελένη αναζητά νέους συνεργάτες και μπορεί να είσαι κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ… Αλήθεια! Τι ακριβώς εννοώ; Η ομάδα της Ελένης ανέβασε στα social media της παρουσιάστριας ένα μήνυμα μέσα από το οποίο ενημερώνει τον κόσμο πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο τρέιλερ που θα γυριστεί για την εκπομπή της Απόιλυτης και θα προορίζεται για το Internet.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα λέει: “Γίνε ΕΣΥ ο συμπρωταγωνιστής/α της Ελένης στο νέο trailer της εκπομπής της για τα social media! ???? Είσαι 18 έως 30; Δήλωσε συμμετοχή με μήνυμα στη σελίδα μας και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός/ή που θα αναδειχθεί! 3…2…1… ACTION ???? #Eleni #EleniSocial #New #Trailer #Tv #Contest…”

Συμπέρασμα; Αν πιστεύεις πως η τύχη σου μπορεί να σου χαμογελάσει και να βρεθείς δίπλα στην εθνική μας Ελένη κι αν θεωρείς πως το ΄χεις με τον… φακό, πέρασε στην αντεπίθεση!

Read More

And More