Γ. Αλκαίος: Τα παράτησε όλα και πλέον ζει μόνιμα στη Μήλο!

Γ. Αλκαίος: Τα παράτησε όλα και πλέον ζει μόνιμα στη Μήλο! | tlife.gr

Ο Γιώργος Αλκαίος άφησε τα πάντα πίσω του και επέλεξε τη νησιωτική ζωή. Απογοητευμένος και πικραμένος από τη στάση που κράτησαν απέναντί του παλιοί συνεργάτες και άτομα που στήριξε, άφησε τις πίστες και πλέον ζει μόνιμα στη Μήλο προσπαθώντας να φτιάξει τη ζωή του.

»Έλεγα στην αρχή τι να κάνω; Δεν μπορείς να δουλεύεις σε ένα μαγαζί και να έχεις προβλήματα. Πώς θα βγεις στη σκηνή; Δεν είναι όπως πριν από δέκα χρόνια. Σήμερα μιλάω με συναδέλφους μου που εμφανίζονται σε νυχτερινά μαγαζιά και μου λένε ότι λίγες μέρες αφού ξεκινήσει το πρόγραμμα αρχίζει και η γκρίνια για τα λεφτά και τη μικρή προσέλευση του κόσμου. Είδα τη ζωή διαφορετικά, πρέπει να φτιάξω τη ζωή μου κι αφού μπορώ να αλλάξω την κατάσταση γιατί να μην το κάνω; Το έβαλα στόχο και σιγά σιγά το έκανα», δηλώνει ο τραγουδιστής στη Reallife.

Η δισκογραφική εταιρεία που έφτιαξε μαζί με τον Διονύση Σχοινά με πολύ κόπο και μεράκι, πλέον δεν υπάρχει. Βέβαια το label »Friend Music Factory», συνεχίζει να λειτουργεί αλλά υπό την προστασία κάποιας άλλης εταιρείας. »Το μόνο που θέλαμε ήταν να κάνουμε κάτι για τους νέους καλλιτέχνες. Από την κρίση όμως, το τελευταίο πράγμα που θα επιζήσει, είναι η δική μας δουλειά. Στεναχωρηθήκαμε πολύ αλλά δεν μας συνέφερε να κρατήσουμε τη βάση της δισκογραφικής. Καλώς ή κακώς ήταν πολλά τα έξοδα, και για να μη φτάσουμε στο χειρότερο σημείο, κλείσαμε τα γραφεία», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

Tέσσερις μήνες μετά τη Eurovision, ο Γιώργος εγκαταλείπει την Αθήνα. Ζει πλέον μόνιμα στο σπίτι που έχτισε στη Μήλο, στο οικόπεδο που του κληροδότησε η αγαπημένη του γιαγιά. Έφτιαξε επίσης δύο σουίτες τις οποίες και θα ενοικιάζει. Στο στούντιο που έφτιαξε μέσα στο σπίτι του θα κάνει τις δικές του μουσικές παραγωγές αλλά και αυτές των νέων καλλιτεχνών.

Επίσης, θα κάνει κάποιες guest εμφανίσεις επιλεκτικά, ενώ ετοιμάζει και μία μεγάλη περιοδεία που ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

READ more