Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Έχουν γίνει αχώριστοι!

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο έρωτας τους όμως δεν κρύβεται. Και από ό,τι φαίνεται ούτε και εκείνοι θέλουν να παίξουν “κρυφτούλι” με τους φωτογράφους! Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Άλκη Κούρκουλο, που εμφανίζονται όλο και σε περισσότερες επίσημες εξόδους μαζί.
Τα πρώτα δημοσιεύματα για το ειδύλλιο ανάμεσά τους ξεκίνησαν το Φλεβάρη του 2014 (μπορεί και λίγο νωρίτερα), όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση “Πρόβα νυφικού”. Από τότε, κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν άλλοτε να είναι ερωτευμένοι και άλλοτε να χωρίζουν. Εκείνοι αρνούνται να μιλούν για τα προσωπικά τους και έτσι το μυστήριο παραμένει… ζωντανό!

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε βραδινές εξόδους (κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις), ενώ και φέτος συνεργάστηκαν μαζί στο Εθνικό Θέατρο με το έργο “Φιλουμένα”. Ενώ, αυτήν τη φορά βρέθηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Για όνομα…” στο θέατρο Αλίκη και κάθισαν δίπλα δίπλα!

Με τον Αντώνη Λουδάρο και την Ελένη Ράντου

Με την Μαρία Κωνσταντάκη και των Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Read More

And More