Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Μαζί στο Ηρώδειο!

Αχώριστοι είναι πια η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Άλκης Κούρκουλος. Οι δυο τους ξεκίνησαν δειλά δειλά πριν καιρό τις πρώτες επίσημες εξόδους ως ζευγάρι και τώρα πια είναι παντού μαζί. Οι δυο τους μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα και αγάπες (ανάμεσα σε αυτά και το θέατρο) και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε επίσημες πρεμιέρες, αλλά και ξεχωριστές παραστάσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, τους συνάντησε αυτήν τη φορά στο Ηρώδειο –εκεί βρέθηκαν και πριν λίγες μέρες για τη συναυλία της Τάνια Τσανακλίδου– όπου απόλαυσαν την παράσταση “Συρανό ντε Μπερζεράκ” του Εντμόν Ροστάν, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Στην παράσταση, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει τον εκκεντρικό ήρωα με τη διάσημη μύτη και την πολυσχιδή προσωπικότητα, έναν ξεχωριστό πολυτάλαντο άνθρωπο, τρυφερό, αστείο, ποιητή, δεινό ξιφομάχο και κατ’ εξοχήν τραγικό πρόσωπο, που θα παραδεχτεί, μόνο λίγο πριν ξεψυχήσει, τον μεγάλο του έρωτα για την εξαδέλφη του, Ρωξάνη, την οποία υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα. Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα δίνει τη δική της νότα, μέσα από τις μελωδίες που έχει συνθέσει αποκλειστικά για την παράσταση, ενισχύοντας τον ηρωισμό και το χιούμορ που χαρακτηρίζει το έργο.


Read More

And More