Άλκης Κούρκουλος: Με την αδερφή του Εριέττα και την σύντροφό του Ευγενία Δημητροπούλου στο θέατρο!

Μπoρεί να είχαμε να δούμε αρκετό καιρό κοινή τους έξοδο αλλά παραμένουν μαζί κι αγαπημένοι. Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου είναι από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και όχι άδικα. Οι δυο τους ξεχωρίζουν για τη σεμνότητα, την διακριτικότητά τους και κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα στη σχέση τους.

Το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκαν στο θέατρο Χορν για την πρεμιέρα της παράστασης “Αύγουστος“, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. To αριστουργηματικό θεατρικό έργο του Tracy Letts, που μάγεψε το κοινό και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, συνεχίζεται για 2η χρονιά, στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Ο Άλκης Κούρκουλος, αυτή τη φορά δεν συνόδευε μόνο την σύντροφό του, Ευγενία Δημητροπούλου, αλλά και την αδερφή του, Εριέττα Κούρκουλου. Ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστός και με τις δυο, αλλά και με τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Η εταιρεία Αθηναϊκά Θέατρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων διέθεσε τα έσοδα της πρεμιέρας της παράστασης του θεατρικού έργου, στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Save a Greek Stray» η οποία ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου, για τις ανάγκες των αδέσποτων ζώων που φροντίζει στο καταφύγιό της στον Ωρωπό Αττικής.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More