Άλκις Κούρκουλος: Βραδινή έξοδος χωρίς την Ευγενία Δημητροπούλου, μετά τις φήμες χωρισμού! [pics]

Άλκις Κούρκουλος: Βραδινή έξοδος χωρίς την Ευγενία Δημητροπούλου, μετά τις φήμες χωρισμού! [pics] | tlife.gr

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε μαζί σε θεατρικές πρεμιέρες, αλλά ο Άλκις Κούρκουλος βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου, χωρίς την Ευγενία Δημητροπούλου. Η μοναχική του έξοδος ενισχύει τις φήμες που θέλουν τους δύο ταλαντούχους ηθοποιούς να μην είναι πλέον ζευγάρι και να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο γοητευτικός Άλκις έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία του Αιμίλιου Χειλάκη και του Μανώλη Δούνια, με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Αιμίλιο, την Αθηνά Μαξίμου και τον Μιχάλη Σαράντη. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν μερικές εβδομάδες για ξαφνικό χωρισμό με την Ευγενία Δημητροπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Άλκι Κούρκουλο να μπαίνει στο Κηποθέατρο, ώστε να παρακολουθήσει την αρχαία παράσταση, ενώ στη συνέχεια πόζαρε με τους πρωταγωνιστές της «Αντιγόνης».

Δες τις φωτογραφίες:

Αθηνά Μαξίμου-Άλκις Κούρκουλος-Αιμίλιος Χειλάκης-Μιχάλης Σαράντης

Λίγα λόγια για το έργο:

Στην «Αντιγόνη» τους, οι δύο σκηνοθέτες – ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας – ακολουθούν τα πρότυπα της αρχαίας τραγωδίας, όπου όλοι οι χαρακτήρες του δράματος μοιράζονται σε τρεις υποκριτές. Έτσι, ο Αιμίλιος Χειλάκης γίνεται Κρέοντας και Ευρυδίκη, η Αθηνά Μαξίμου Αντιγόνη και Τειρεσίας και ο Μιχάλης Σαράντης Αίμονας, Σκοπός και Ισμήνη. Καθοριστικός είναι ο ρόλος του Χορού (Σωκράτης Πατσίκας, Παναγιώτης Κλίνης, Κρίς Ραντάνοφ, Σμαράγδα Κάκκινου, Μαρία Τζάνη, Πάρις Θωμόπουλος, Τίτος Λίτινας, Άννα Λάκη, η οποία ανέλαβε και τη μουσική διδασκαλία).

Τα μέλη του αναλαμβάνουν ρόλο αφηγητή και διηγούνται την ιστορία της εμμονικής σχέσης των ηρώων με τα πιστεύω τους.

Φωτογραφίες: NDP

READ more