Αλλάζει το πάνελ στο “Πρωινό”; Τι αποκάλυψαν τα πρόσωπα του ΑΝΤ1;

Χθες το βράδυ μία ολόκληρη χώρα έγινε μία φωνή! Χθες το βράδυ πραγματοποίθηκε ως γνωστόν η μεγάλη, φιλανθρωπική συναυλία που αποφάσισε να διοργανώσει αυτό το καλοκαίρι ο ΑΝΤ1 και όλοι ήταν εκεί. Και πάνω απ ΄όλους; Μα φυσικά τα ίδια τα στελέχη και τα πρόσωπα του καναλιού που έσπευσαν να δώσουν το “παρών”.

Οι κάμερες ,λοιπόν, και οι δημοσιογράφοι καραδοκούσαν! Οι ερωτήσεις ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς ήταν πολλές! Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το τι συμβαίνει με το πάνελ του “Πρωινού”, αν θα υπάρξουν αλλαγές και νέα πρόσωπα στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Επίσης, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να ρωτήσουν τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο για το αν θα παραμείνει και ο Θέμος Αναστασιάδης στο κανάλι και αν θα συνεχίσει κανονικά το “Ολα”, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη φρόντισε να διευκρινίσει για χιλιοστή ίσως φορά αυτές τις ημέρες πως παραμένει στον ΑΝΤ1 και πως δεν πάει Mega!

Για τον Θέμο ο Γιάννης Λάτσιος είπε: «Αν υπάρχει κάποια δήλωση του Θέμου ότι δεν θα είναι, είμαι εδώ να το συζητήσουμε. Πάντως, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για το πάνελ του “Πρωινού” ο Γιώργος Λιανός και η Λάουρα Νάργες είπαν: «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά σε φιλικό επίπεδο. Δεν ξέρω τι θα γίνει, μακάρι να είμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος και η Λάουρα συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω κάτι επίσημο, αναμένω την συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Ο βασικός μου ρόλος στο Πρωινό είναι τα links, δεν είναι ο βασικός μου ρόλος να είμαι στο πάνελ».

Για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Με πάρα πολύ σιγουριά μπορώ να δηλώσω ότι θα με δείτε στον ΑΝΤ1»!

Read More

And More