Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Πώς θα υποδεχτεί την κόρη του, Σάρα μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η Σάρα Εσκενάζυ ήταν αυτή που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Από τους λίγους παίκτες του reallity επιβίωσης που αποθεώθηκε από το κοινό. Η ίδια μάλιστα αποχώρησε χωρίς να χάσει το χαμόγελό της. Παρόλο που έφυγε μια ανάσα πριν τον τελικό δεν άφησε την στεναχώρια να την αγγίξει και μάλιστα ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συμπαίκτες της που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Survivor.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα γράφτηκαν στο twitter

Στην επιστροφή της στην Ελλάδα από τα πρώτα πρόσωπα που θα συναντήσει θα είναι φυσικά ο μπαμπάς της και γνωστός ηθοποιός, Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Ο ίδιος παρακολουθούσε ανελλιπώς το τηλεοπτικό φαινόμενο του ΣΚΑΙ και καμάρωνε για την κόρη του. Η Σάρα μάλιστα έχει ακολουθήσει τα χνάρια του και ασχολείται με την υποκριτική.

Μιλώντας, πριν από λίγες, μέρες στην εκπομπή του Epsilon “La biri biri” o Αλμπέρτο Εσκενάζυ είπε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν γυρίσει η κόρη του είναι να την πάρει αγκαλιά. Ως πατέρας θέλω να γυρίσει πρώτα το κοριτσάκι μου, να το πάρω αγκαλιά και μετά θα τα πούμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More