Αλμπέρτο Εσκενάζυ : Τι αποκάλυψε για το ατύχημα της κόρης του στο Survivor

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στην παραλία των «Μαχητών». Η δυναμική Σάρα συνεχίζει απτόητη στο παιχνίδι παρόλο που πέρασε μεγάλη λαχτάρα μαζί με τους «Μαχητές» στο τροχαίο ατύχημα. Ωστόσο, για ό,τι χρειαστεί ξέρει πως έχει στήριγμα τον πατέρα της, ακόμη κι αν έχει δυο μήνες να τον δει.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Αγαπάω το παιδί μου, όπως όλοι οι μπαμπάδες, αλλά προτιμώ να μη μιλήσω καθόλου για το Survivor. Ας κρίνει ο κόσμος ποιους θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι και ποιους όχι», αποκάλυψε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μιλώντας για το παιχνίδι επιβίωσης.

Πριν από λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των παικτών στην παραλία όπου διαμένουν από το σημείο που γίνονται τα αγωνίσματα, έγινε ένα αυτοκινητικό ατύχημα, κάτι που δεν μπορώ να μην του αναφέρω. «Εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν θορυβήθηκα απλά. Τρόμαξα. Είδα μαύρο σκοτάδι μπροστά μου, γιατί δεν ήξερα τι γίνεται. Όταν έμαθα πως είναι καλά, ησύχασα» μου λέει.

Τέλος, για την περίοδο που διανύει είπε: «Διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Μέσα στην κρίση και τη μιζέρια που επικρατεί, είμαι γερός, δεν έχω κανένα πρόβλημα υγείας και η οικογένειά μου είναι υγιής και ενωμένη. Εκτονώνομαι, παίζω μπάσκετ. Μάλιστα, εδώ στο Theatrale, έχουμε τη δική μας ομάδα και σε μερικές μέρες θα παίξουμε με την ομάδα μπάσκετ του Alpha. Επίσης γράφω, κάτι που αγαπώ πολύ. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο μου από την πενταλογία Κραυγή της Σιωπής, από τις εκδόσεις Μονοπάτι. Η συγγραφή ήταν ένα προσωπικό μου στοίχημα, καθώς μέσα από τα δύο πρώτα μου βιβλία μιλώ για την ιστορία της πόλης όπου γεννήθηκα, της Θεσσαλονίκης».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More