Alyssa Milano: Έδωσε μάχη με τον κορονοϊό – «Ένιωθα ότι πεθαίνω»

Ήταν μια από τις πρώτες ηθοποιούς που τάχθηκε υπέρ των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό και ήταν έξαλλη με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και τους πολίτες που δεν έμεναν σπίτι και δεν ακολουθούσαν τα απλά μέτρα προστασίας για την μη εξάπλωση της πανδημίας. Και τώρα η Alyssa Milano με μια συγκλονιστική εξομολόγησή της αποκάλυψε πως νόσησε από Covid – 19 και έδωσε μάλιστα μια πολύ δύσκολη μάχη.

Η 47χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά “Charmed”, ζει στην Αμερική με την οικογένειά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, τα αποτελέσματα των τεστ που έκανε για τον κορονοϊό και ανέφερε πως είχε νοσήσει τον Απρίλιο, αλλά τα δύο τεστ που είχε κάνει αρχικά είχαν βγει αρνητικά.

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη. Πονούσα παντού. Δεν είχα όσφρηση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει: « Στο τέλος έκανα δύο τεστ κορονοϊού και ήταν αρνητικά. Έκανα και ένα τεστ για αντισώματα και αυτό αρνητικό. Μετά από 4 μήνες συμπτωμάτων όπως: ζαλάδα, στομαχικές διαταραχές, ακανόνιστη περίοδος, ταχυπαλμίες, προβλήματα στην αναπνοή, προβλήματα στη μνήμη και κακουχία, έκανα άλλο τεστ και βγήκα θετική σε αντισώματα covid. Είχα κορονοϊό. Το σύστημα των τεστ δεν είναι αλάνθαστο, άρα δεν ξέρουμε τα πραγματικά νούμερα. Αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Ένιωθα ότι πεθαίνω. Θα δώσω πλάσμα με την ελπίδα να σωθούν ζωές. Προσέξτε τον εαυτό σας. Πλύσιμο χεριών, μάσκα και κοινωνική απόσταση».

Read More

And More