Αμαλία Κωστοπούλου: Η επιστροφή από την Αμερική και οι αγαπημένες της συνήθειες στην Ελλάδα

Κούκλα και ανανεωμένη επέστρεψε πριν λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου και ήδη άρχισε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι πια 19 χρόνων και σπουδάζει στο εξωτερικό. Ωστόσο, οι διακοπές του καλοκαιριού είναι αφιερωμένες στους γονείς, τα αδέλφια της (τους έχει μεγάλη αδυναμία) και στους φίλους της.

Λίγο αφότου επέστρεψε από την Αμερική, η Αμαλία βρέθηκε με όλη την οικογένεια στο event που οργάνωσε η μητέρα της για καλό σκοπό (δες εδώ φωτογραφίες) και άρχισε τις βόλτες και τα reunion με τους κολλητούς της.

Πριν λίγες μέρες ανέβασε στο instagram, μια φωτογραφία με την καλύτερή της φίλη, αλλά και ένα στιγμιότυπο με τα εντυπωσιακά γλυκά που απόλαυσε με την παρέα της, στο πρώτο καλοκαιρινό τους party.

My first friend in. Miss sharing a room with this cutie#memories and #smiles

A photo posted by Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) on

Hosting for friends.. No cake left

A photo posted by Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) on


Ενώ και το πρωί της Κυριακής ξύπνησε με καλή διάθεση και γέμισε το σπίτι με λουλούδια…

Morning flowers

A photo posted by Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) on


Όσο για τα μπάνια και τις διακοπές της; Το πιο πιθανό είναι να την δούμε για λίγες μέρες με όλη την οικογένεια στη Μύκονο, αλλά και με την μητέρα της Τζένη στην Πάτμο. Ωστόσο, σίγουρα θα περάσει και λίγες μέρες από τις διακοπές με τους φίλους της, που της έλειψαν πολύ όλο το χειμώνα.

Read More

And More