Αμέλια Αναστασάκη: Μας δείχνει το δωμάτιο της κόρης της!

Πριν από λίγο καιρό, η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης, βάφτισαν την 4χρονη κόρη τους και της εδωσαν το όνομα Ιουλία – Αγάπη. Το πρώην ζευγάρι έχει βρει πια τις ισορροπίες του και η αγάπη για την κόρη του, θα το δένει για πάντα.

Η Αμέλια Αναστάκη, έχει ως προτεραιότητα την κόρη της και τελευταία μοιράζεται κάποια στιγμιότυπά τους στα social media… Πριν από λίγες μέρες είδαμε το όμορφο και girly δωμάτιο της Ιουλίας και την ίδια να ρεμβάζει από το παράθυρο την βροχή. Λίγο μετά έκανε και τις βόλες της μέσα στο σπίτι, με το… όχημά της.

Ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούογλου και αποκάλυψε πρώτη φορά λεπτομερειες για το διαζύγιό τους: “Δεν ήθελα να χωρίσω. Περνάς δύσκολα, ειδικά όταν δεν θες να χωρίσεις και φεύγεις ο ίδιος. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και εξωγενείς και εσωγενείς που δεν σου επιτρέπουν να μείνεις. Μου πήρε έναν χρόνο για να το πάρω απόφαση ότι χώρισα. Εγώ πίνω μόνο όταν είμαι καλά. Όταν είμαι χάλια δεν πίνω. Τώρα είμαστε μια χαρά. Τότε, μου έπεφταν τα μαλλιά και τέτοια, δεν ήξερα ότι τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και τώρα εγώ και η Αμέλια και η κόρη μας είναι μια χαρά”.

Read More

And More