Αναγνωρίζεις το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι σήμερα διάσημος Έλληνας ηθοποιός

Είναι Έλληνας ηθοποιός που έχει παίξει το ρόλο του γοητευτικού «κακού» σε ελληνικές σειρές, έχει συμμετάσχει σε βρετανική παραγωγή  και τα τελευταία χρόνια διαπρέπει ως… συγγραφέας! Ο λόγος για τον Κώστα Κρομμύδα που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους 11 πράγματα που λίγοι γνωρίζουν για αυτόν.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο Εβόρα από τις εκδόσεις Διόπτρα και έκλεψε τις εντυπώσεις ως αστυνομικός στη σειρά «The Durrels» μοιράζεται τις δικές του αλήθειες και συγκινεί…

11 πράγματα που πιθανόν να μην ξέρετε για μένα…

  1. Είμαι το πέμπτο παιδί της οικογένειας μου. Δεν έχω γνωρίσει την πρώτη μου αδερφή την Φωτεινή, διότι σκοτώθηκε πολύ πριν γεννηθώ.
  2. Τα πρώτα δικά μου χρήματα τα έβγαλα μαζεύοντας βαμβάκι με τη μητέρα μου, όταν ήμουνα 10 χρονών. (7 δραχμές!!!)
  3. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να γίνω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, ήταν αεροπόρος.
  4. Στα 11 μου προσπαθώντας να φτάσω τις φωλιές κάποιων περιστεριών έπεσα από τη στέγη του σπιτιού μου με αποτέλεσμα να σπάσω, ευτυχώς, μόνο το χέρι μου.
  5. Αποφάσισα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός όταν έπαιξα για πρώτη φορά στην θεατρική παράσταση του δημοτικού, για την έξοδο του Μεσολογγίου την 25η Μαρτίου.
  6. Την πρώτη οργανωμένη μου απόπειρα στην συγγραφή την έκανα στην πρώτη λυκείου γράφοντας ένα μικρό θεατρικό έργο για την επέτειο της 17 Νοέμβρη.
  7. Υπήρξα πρωταθλητής εφήβων στις πολεμικές τέχνες (shidokan karate do)
  8. Σπούδασα για ενάμιση χρόνο στα ΤΕΙ νοσηλευτικής Αθηνών όπου και σταμάτησα μετά την εισαγωγή μου στη δραματική σχολή του εθνικού θεάτρου το 1991. Υπηρέτησα μέρος της θητείας μου ως νοσηλευτής στο αναρρωτήριο του κέντρου διαβιβάσεων στο Χαϊδάρι.
  9. Για πάνω από 20 χρόνια εργαζόμουν παράλληλα στη νύχτα περνώντας σχεδόν από όλα τα πόστα. Από τη λάτζα μέχρι υπεύθυνος καταστήματος.
  10. Έκανα πρόταση γάμου στην Μαρίνα σε μια ερημική παραλία στη Λέρο. Στο Κρυφό, κρατώντας στα χέρια μου οπλισμένο ένα ψαροντούφεκο.
  11. Το 2015 παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Η υπερκόπωση και αμέσως μετά μια απλή ίωση, με έκαναν να καταρρεύσω. Μετά από 13 μέρες στο νοσοκομείο επανήλθα δριμύτερος.

Read More

And More