Ανακοίνωση – “βόμβα” από την πρώην σύζυγο του Acun Ilicali – Ο Τούρκος παραγωγός πήρε την κηδεμονία της κόρης τους

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν μερικούς μήνες, η είδηση πως ο Acun Ilicali και η καλλονή σύζυγός του Seyma Subasi παίρνουν διαζύγιο μόλις έναν χρόνο μετά τον πολυτελή γάμο τους St Tropez. Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor και το μοντέλο διατηρούσαν σχέση για επτά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Melisa. Πριν μερικές ώρες, η Seyma προχώρησε σε μια ανακοίνωση – “βόμβα”, αναφέροντας πως ο πρώην σύζυγός της πήρε την κηδεμονία της κόρης τους, ύστερα από απόφαση του δικαστηρίου.

Η ανακοίνωση της Seyma Subasi ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κηδεμονία της Melisa δόθηκε στον πατέρα της και πως το σημαντικό είναι η κόρη τους να μεγαλώσει ευτυχισμένη και με αγάπη. Οι δυο τους συνέχισε στην ανακοίνωσή της χώρισαν σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι και για χάρη της μικρής θα συνεχίζουν να διατηρούν άριστες σχέσεις. Στη συνέχεια ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν και να κατανοήσουν αυτή τη κατάσταση.

Η ανακοίνωση της Seyma, την οποία μερικές ώρες μετά κατέβασε από τα social media:

Λίγες ώρες αργότερα, η Τουρκάλα καλλονή ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της, αναφέροντας πόσο της λείπει και ότι ανυπομονεί να την κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της.

https://instagram.com/p/BtmJQ0EF9qy/

Read More

And More