Αναψαν για τα καλά τα αίματα στον τελικό του “Voice”! Ο Αντ. Ρέμος σε… μετωπική με τον Μιχάλη και την Δέσποινα!

Αυτός είναι τελικός, δεν είναι παίξε-γέλασε… Ετσι, τα πολλά-πολλά γελάκια, οι αβρότητες και οι καλοσύνες πήγαν περίπατο και το άγχος, η ένταση, τα καρφάκια και οι κόντρες πήραν απόψε την θέση τους,μιας και οι τέσσερις coaches ήθελαν σαν τρελοί και οι τέσσερις να… σηκώσουν την “κούπα” και το δικό τους “παιδί” να είναι αυτό που θα αναδειχθεί η πρώτη, μεγάλη “Φωνή” της Ελλάδας.

Οταν ,λοιπόν, ο Λευτέρης Κιντάτος ανέβηκε στην σκηνή του σόου και ερμήνευσε το ντουέτο του με τον Αντώνη Ρέμο, άρχισαν και τα παρατράγουδα. Ολα ξεκίνησαν με την… θανατηφόρα ατάκα του Αντώνη, ο οποίος έσπευσε να επισημάνει στο τέλος της εμφάνισής τους πως ο Λευτέρης “…Λέει ελληνικά τραγούδια μόνο, οπότε σίγουρα είναι το ελληνικό Voice!» και από και ΄πέρα το… χάος!

Ο Μιχάλης φανερά ενοχλημένος πέρασε στην αντεπίθεση: «Νομίζω ότι το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι… ναι, ζήτω το λαϊκό τραγούδι, είναι υπέροχο το λαϊκό τραγούδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι ζούμε στο 2014. Αυτό είναι ένα talent show και δεν θα μας φτιάξει το εθνικό φρόνημα ένα talent show. Αυτό πρέπει να το φτιαξουμε από μόνοι μας. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανες. Δεν το περίμενα αυτό από σένα να ξέρεις»!

«Το πήγες πολύ μακριά. Πάρτο λίγο αλλιώς. Μην τρελαίνεσαι!», του απάντησε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ αμέσως μετά τολόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή και αυτή κατά του Αντώνη Ρέμου:

«Δεν είναι κακό ένα παιδί να τραγουδάει και ελληνικά και αγγλικά Αντόνιο! Αντόνιο! Αιφνιδιάζομαι γιατί ξαφνικά βλέπω στον τελικό κάτι να υποβόσκει. Αντόνιο μη μιλάς»!

Κόλαση το “The Voice” σας λέω, κόλαση…

Read More

And More