Anastacia: Ποζάρει ολόγυμνη και αποκαλύπτει τα σημάδια της μαστεκτομής της

Έχει κερδίσει δύο φορές τη μάχη με τον καρκίνο και έχει μιλήσει δημόσια για αυτό. Η Anastacia δεν έχει κρύψει ούτε το γεγονός ότι έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή. Λόγω της επέμβασης, η διάσημη τραγουδίστρια χρειάστηκε να αφαιρέσει μύες από την πλάτη της, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για να επανορθώσει το στήθος της.

Τα σημάδια που έχουν οι επεμβάσεις αυτές στο σώμα της φαίνονται στην τελευταία της φωτογράφιση για το περιοδικό Fault Magazine. Η 48χρονη τραγουδίστρια πόζαρε ολόγυμνή και μίλησε για τα σημάδια αυτά.

“Είμαι αγχωμένη που θα δει τα σημάδια ο κόσμος, όμως θέλω να μπορώ να βγω στην παραλία και οι πρώτες φωτογραφίες του σώματός μου να είναι αυτές που θα έχω δώσει εγώ!”, εξηγεί στο περιοδικό.

“Οι paparazzi μπορεί να με φωτογραφήσουν και να πουν ό,τι θέλουν. Αυτό δεν με τρομάζει, όμως οι ουλές είναι μέρος μου και θέλω να είμαι αυτή που θα τις αποκαλύψει. Εάν τις φωτογράφιζαν paparazzi θα ένιωθα πως θα ντρεπόμουν, όμως το να μπορώ να τις αποκαλύψω έτσι, με κάνει να νιώθω δυνατή”, συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Read More

And More