Αναστασία: Η 19χρονη που κλέβει τις εντυπώσεις δίπλα στις MELISSES και τον Σάκη Ρουβά – Οι λεπτομέρειες των εκρηκτικών εμφανίσεών της

Η Αναστασία είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες και επιδραστικές στα social media καλλιτέχνιδες της γενιάς της. 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι, «Αμαρτίες», μέρος του οποίου κυκλοφόρησε πρώτα μέσα από το TikTok, άνοιξε για την Αναστασία ο δρόμος για μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής. Μάλιστα, την Παρασκευή 17/11 η Αναστασία, έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα και του συγκροτήματός του, MELISSES, αλλά και τον Έλληνα super star, Σάκη Ρουβά.

Η πρόταση γι’ αυτή τη συνεργασία ήρθε τον Αύγουστο όταν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας που έδινε η 19χρονη τραγουδίστρια με τις MELISSES στα Χανιά, τα μέλη του συγκροτήματος της πρότειναν να βρίσκεται μαζί τους τον Χειμώνα. Εκείνη αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση αυτή, και η συνεργασία τους πήρε σάρκα και οστά την περασμένη Παρασκευή. 

Η 19χρονη Αναστασία, που διαθέτει μια αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση, εμφανίζεται στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου με τρία διαφορετικά σύνολα, δημιουργίες όλα του Vrettos Vrettakos.

Το πρώτο σύνολο είναι μια ολόσωμη σε ombre χρώματα (λευκό και μαύρο) κρυστάλλινη φόρμα με ασορτί κρυστάλλινες μπότες.

Το δεύτερο σύνολο με το οποίο εμφανίζεται στη σκηνή η Αναστασία είναι ένα μεταλλικό φόρεμα με ίδια πέδιλα και κρυστάλλινες λεπτομέρειες.

Ενώ τέλος, για την εμφάνιση που κάνει μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή, έχει επιλέξει να εμφανίζεται με μια maxi κρυστάλλινη τουαλέτα με cut outs και ασορτί πέδιλα.

H Aναστασία κατάφερε με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος να εντυπωσιάσει τους πάντες, αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει στον χώρο της μουσικής. 

Μάλιστα, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το album «Ευχή», την επόμενη Παρασκευή επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι που θα ντύσει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας καλλυντικών, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει και μια διασκευή του τραγουδιού «Όμορφη» του Κώστα Τουρνά, την οποία έχει ανεβάσει στο TikTok συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Η Αναστασία απολαμβάνει στο έπακρο την επιτυχία της, ωστόσο παραμένει προσγειωμένη, καθώς, όπως η ίδια είχε δηλώσει, παραμένει η ίδια Αναστασία.

«Για εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά. Είμαι η ίδια Αναστασία, που ήμουν πριν από τις «Αμαρτίες». Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο και κάνω αυτό που αγαπώ» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της η 19χρονη τραγουδίστρια.

Στο επίκεντρο πολλές φορές έχει βρεθεί και η καταγωγή της, για την οποία έχει δηλώσει ότι είναι πολύ περήφανη.

«Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης, απ’ όπου κι αν ήμουν. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά. Ο προπάππους της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος. Είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί μπορεί να μην είχα τη φωνή που έχω τώρα», είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν ένα χρόνο στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Η Αναστασία όμως έχει μιλήσει και για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν από τη ζωή έφυγε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα η γιαγιά της, αλλά και την οικονομική βοήθεια που παρέχει στους γονείς της. (δες εδώ τη συγκινητική εξομολόγηση για τη γιαγιά της)

«Μέχρι στιγμής βοηθάω μόνο τους γονείς μου, αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στερήθηκαν πράγματα για να τα έχω εγώ. Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους βοηθήσω, ώστε να έχουν λιγότερα άγχη» έχει πει σε δηλώσεις της.

Τέλος, η Αναστασία έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της, μέσα από τη δουλειά της και την αναγνωρισιμότητα που αυτή της προσφέρει, να βοηθήσει όποιον το έχει ανάγκη.

«Αν μπορούσα να βοηθήσω την κάθε φυλή, είτε Ρομά, είτε την κάθε χώρα, θα το έκανα. Έχω πάρει αναγνωσιμότητα μέσω της μουσικής μου, αν μπορούσα να βοηθήσω – μέσω της μουσικής μου ανθρώπους- εννοείται πως θα το έκανα. Όπως θα ήθελα να βοηθήσουν εμένα αν είχα κάποιο πρόβλημα, έτσι θα  βοηθήσω κι εγώ τον καθένα» έχει πει.

Η αγαπημένη μας Αναστασία αποκλειστικά στο Tlife

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Φωτογραφίες: VasileiosF

Read More

And More