Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy: Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό πάρτι για τη βάφτιση της κόρης τους – Φωτογραφίες

Με ένα αξέχαστο πάρτι στην Αθήνα η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy γιόρτασαν τη βάφτιση της δεύτερης κόρης τους!

Η βάφτιση της κόρης του ζευγαριού – όπως σου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το TLIFE – πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/5 στον Ιερό Ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών στο Ψυχικό, εντός του χώρου του Κολλεγίου Αθηνών. Η μικρή πήρε το όνομα Βικτώρια!

Την αμέσως επόμενη ημέρα, η Αναστασία Καίσαρη και ο σύζυγός της διοργάνωσαν στην Αγορά του Ολυμπιακού Σταδίου ένα φαντασμαγορικό πάρτι με 500 καλεσμένους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Λεμονιά στο περιοδικό Gala, ποτήρια με παγωμένη σαμπάνια καλωσόριζαν τους καλεσμένους που κατέφταναν με golf cars στον εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο του σταδίου. Η Αναστασία Καίσαρη και η μητέρα της Χριστιάνα ήταν οι θερμές οικοδέσποινες που υποδέχονταν τον κόσμο στην είσοδο, καθώς ο πατριάρχης της οικογένειας, Κώστας Καίσαρης ανταποκρινόταν με συγκίνηση στις ευχές. 

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala, ο υπαίθριος χώρος είχε διαμορφωθεί σε ένα μαγικό σκηνικό, σε ένα μεγαλοπρεπές κλαμπ που σε προδιέθετε για συναρπαστικές στιγμές. Όσον αφορά στο μενού, οι καλεσμένοι απόλαυσαν φινετσάτες επιλογές όπως στρείδια, καβούρι, χαβιάρι, ιταλικά αλλαντικά κλπ.

Ο dj απογείωσε το κέφι ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους να χορέψουν ενώ το πάρτι κορυφώθηκε όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι Melisses. 

Φωτογραφίες: Περιοδικό Gala

Read More

And More